Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mama lui Mbappe nu exclude prelungirea contractului cu PSG: "Discutăm în prezent, lucrurile merg bine"

Andrei Nicolae

Actualizat 06/10/2021 la 19:16 GMT+3

Fayza Lamari, mama campionului mondial, a acordat un interviu pentru Le Parisien, în care a confirmat că nu s-a decis nimic în privința viitorului fotbalistului.

Kylian Mbappe: Wechsel könnte im Januar verkündet werden

Credit imagine: SID

Mama lui Kylian Mbappe, Fayza Lamari, este pe prima pagină a ziarelor din Franța și Spania, după ce a vorbit despre viitorul starului francez, într-un interviu acordat pentru Le Parisien.
Aceasta a dezvăluit în timpul interviului că discuțiile sunt în curs pentru o posibilă prelungire a contractului la PSG. A admis, totodată, că nimic nu este decis la această oră.

Mama lui Mbappe nu exclude prelungirea contractului cu PSG: "Discutăm în prezent, lucrurile merg bine"

"Vorbim în acest moment cu PSG și totul merge bine. Am vorbit aseară cu Leonardo. Dacă vom ajunge la o soluție? Un lucru este clar. El va da totul până la capăt pentru a câștiga Liga Campionilor ... Kylian trebuie să fie fericit. Dacă este trist, el este capabil să-ți spună: voi renunța. Și ne spune des (n.r. s-a amuzat). Cu Kylian, totul se poate schimba de la o zi la alta", a comentat mama jucătorului, la o întrebare a unui cititor Le Parisien despre viitorul lui Mbappe.
Declarațiile făcute de Fayza Lamari confirmă practic ceea ce a declarat și atacantul francez luni. Adică nu a închis nicio ușă, nici pentru a continua la PSG, dar nici pentru a semna din iarnă cu Real Madrid.
Mbappe a recunoscut într-un interviu pentru L'Equipe că și-a dorit să plece de la PSG înaintea acestui sezon, motivând că astfel actualul său club ar fi încasat o sumă importantă în schimbul său, un scenariu mult mai favorabil decât acela în care ar pleca gratis în vara anului 2022.
Întrebat dacă nu există nimic care să îl convingă să continue în capitala Franței, Kylian nu a mai fost atât de categoric:
"Sunt în fotbal de mult timp să știu că adevărul de ieri nu este adevărul de azi și nici cel de mâine. Dacă mi-ar fi spus cineva anul trecut că Messi va juca pentru PSG, nu aș fi crezut. Nu știu ce s-ar putea întâmpla în viitor, rămâne de văzut. Dar viitorul meu nu este prioritatea mea acum. Am folosit deja multă energie vara asta și a fost epuizant. Vreau să mă concentrez pe stagiunea actuală, voi da totul, indiferent ce se va întâmpla din vara lui 2022", a declarat Mbappe.

Real Madrid și PSG au avut reacții

Dacă declarațiile jucătorului au făcut ca ambele cluburi să se simtă întărite în diferitele strategii, reacția lui Florentino Perez a provocat o reacție dură din partea lui Leonardo.
"Sperăm că pe 1 ianuarie totul să se rezolve", ar fi spus Perez cu privire la transferul la care visează toți fanii "Los Blancos".
"Se întâmplă deja de doi ani acest lucru. Îi amintesc doar că fereastra de transferuri este încheiată, iar sezonul este în desfășurare. Real Madrid trebuie să înceteze să se mai comporte așa! Mbappe este jucătorul lui PSG, iar clubul își dorește ca această relație să continue. E o lipsă de respect față de PSG", a declarat Leonardo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo