Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marca: Nasser Al-Khelaifi și noul PSG pe care vrea să îl conducă

Alex Masgras

Publicat 06/06/2022 la 20:13 GMT+3

Nasser Al-Khelaifi deține puterea la Paris Saint-Germain, după demiterea lui Leonardo și prelungirea contractului lui Kylian Mbappe. De asemenea, viitorul lui Mauricio Pochettino este în continuare incert.

Nasser Al-Khelaifi

Credit imagine: Getty Images

Nasser Al-Khelaifi deține controlul absolut la Paris Saint-Germain, în special după demiterea lui Leonardo, dar și a prelungirii contractului lui Kylian Mbappe. În ceea ce privește viitorul lui Mauricio Pochettino pe Parc des Princes, lucrurile nu sunt clare. În ultimele săptămâni însă au apărut mai multe nume ale unor posibili înlocuitori ai argentinianului, de la Jose Mourinho, la Marcelo Gallardo și chiar Zinedine Zidane.
După despărțirea de Leonardo, Luis Campos a ajuns pe Parc des Princes în postura de consultant al lui Al-Khelaifi. Fostul asistent al lui Jose Mourinho de la Real Madrid va fi cel care îl va ajuta pe Al-Khelaifi atunci când vine vorba de deciziile de la PSG, iar cei de la Marca vorbesc despre unul dintre semnele clare legate de controlul pe care acesta îl are asupra clubului. Mai mult de atât, spaniolii vorbesc și despre faptul că Leonardo nu a fost de acord cu noul contract al lui Mbappe, care a fost opera lui Al-Khelaifi, despărțirea de Leonardo fiind anunțată cu câteva ore înaintea marelui anunț în privința lui Mbappe.
Nasser al-Khelaïfi et Kylian Mbappé lors de l'annonce de la prolongation de l'attaquant français avec le PSG jusqu'en 2025
Citește și:

Al-Khelaifi și noul PSG

Presa din Spania consideră că Al-Khelaifi dorește să controleze de unul singur clubul parizian, iar toate deciziile importante să fie luate de el. Spaniolii de la Marca nu l-au menajat deloc în ultimele săptămâni, de la anunțul legat de prelungirea contractului lui Kylian Mbappe pe Parc des Princes.
Mauricio Pochettino, Manager of Paris Saint-Germain reacts during the UEFA Champions League Round Of Sixteen Leg Two match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at Estadio Santiago Bernabeu on March 09, 2022 in Madrid, Spain
Mauricio Pochettino are emoții în privința viitorului la PSG. Argentinianul așteaptă acum semne din partea conducerii, dar momentan liniștea este cuvântul de ordine în ceea ce privește viitorul său. În mod normal, el va reveni pe 4 iulie, atunci când lotul parizienilor se va reuni pentru pregătirea noului sezon.
Spaniolii de la Marca scriu că Pochettino nu a mai discutat cu Al-Khelaifi de mai bine de două săptămâni, atunci când PSG a sărbătorit titlul de campioană din Ligue 1. Bineînțeles, această liniște poate fi interpretată în mai multe moduri, mai ales în favoarea antrenorului argentinian, care mai are contract cu echipa din capitala Franței pentru încă un sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo