Nasser Al-Khelaifi deține controlul absolut la Paris Saint-Germain, în special după demiterea lui Leonardo, dar și a prelungirii contractului lui Kylian Mbappe. În ceea ce privește viitorul lui Mauricio Pochettino pe Parc des Princes, lucrurile nu sunt clare. În ultimele săptămâni însă au apărut mai multe nume ale unor posibili înlocuitori ai argentinianului, de la Jose Mourinho, la Marcelo Gallardo și chiar Zinedine Zidane.
După despărțirea de Leonardo, Luis Campos a ajuns pe Parc des Princes în postura de consultant al lui Al-Khelaifi. Fostul asistent al lui Jose Mourinho de la Real Madrid va fi cel care îl va ajuta pe Al-Khelaifi atunci când vine vorba de deciziile de la PSG, iar cei de la Marca vorbesc despre unul dintre semnele clare legate de controlul pe care acesta îl are asupra clubului. Mai mult de atât, spaniolii vorbesc și despre faptul că Leonardo nu a fost de acord cu noul contract al lui Mbappe, care a fost opera lui Al-Khelaifi, despărțirea de Leonardo fiind anunțată cu câteva ore înaintea marelui anunț în privința lui Mbappe.
https://i.eurosport.com/2022/05/21/3377032.jpg
Ligue 1
Messi, apărat de un coechipier de la PSG: "Dacă nu înscrie 50 de goluri, lumea vorbește"
26/06/2022 LA 11:35
Citește și:

Al-Khelaifi și noul PSG

Presa din Spania consideră că Al-Khelaifi dorește să controleze de unul singur clubul parizian, iar toate deciziile importante să fie luate de el. Spaniolii de la Marca nu l-au menajat deloc în ultimele săptămâni, de la anunțul legat de prelungirea contractului lui Kylian Mbappe pe Parc des Princes.
https://i.eurosport.com/2022/03/10/3334735.jpg
Mauricio Pochettino are emoții în privința viitorului la PSG. Argentinianul așteaptă acum semne din partea conducerii, dar momentan liniștea este cuvântul de ordine în ceea ce privește viitorul său. În mod normal, el va reveni pe 4 iulie, atunci când lotul parizienilor se va reuni pentru pregătirea noului sezon.
Spaniolii de la Marca scriu că Pochettino nu a mai discutat cu Al-Khelaifi de mai bine de două săptămâni, atunci când PSG a sărbătorit titlul de campioană din Ligue 1. Bineînțeles, această liniște poate fi interpretată în mai multe moduri, mai ales în favoarea antrenorului argentinian, care mai are contract cu echipa din capitala Franței pentru încă un sezon.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Ligue 1
Ander Herrera știe de ce Mbappe a ales să rămână la PSG! Paralela făcută cu Ansu Fati la Barcelona
26/06/2022 LA 06:27