Marseille ar putea pierde un punct în clasamentul din Ligue 1, după ce a aruncat cu diverse "proiectile" în teren.
Iar în a doua repriză, un spectator a intrat pe teren și s-a apropiat de parizianul Lionel Messi, înainte de a fi evacuat de mai mulți stewarzi. Incidente mult mai grave au fost în afara terenului.
Marseille și PSG au terminat la egalitate, scor 0-0, în cadrul etapei a 11-a din Ligue 1. Cele două formații s-au anihilat reciproc într-un derby fierbinte, întrerupt și de incidente. Neymar a fost foarte aproape de a fi lovit de un obiect la executarea unui derby. Crainicul stadionului a făcut un anunț la microfon, avertizând că meciul ar putea fi oprit în cazul unei repetări.
Ligue 1
Ibrahimovic a recunoscut că l-a sfătuit pe Mbappe să plece de la PSG! Spre ce club l-a îndrumat
ACUM 7 ORE
În a doua perioadă, un spectator a intrat și el pe teren și s-a apropiat de Lionel Messi, dar au fost evitate evenimente nedorite.

Marseille riscă să piardă un punct pentru că fanii sun recidiviști

După joc, Poliția a raportat 12 arestări din diverse motive. Cu 2 zile înainte, președintele clubului Pablo Longoria a făcut apel la calm pentru ca meciul să rămână "un moment de fotbal".
Dimitri Payet, liderul echipei Marseille, a mulțumit publicului după joc pentru atmosferă, dar a adăugat: "Am văzut și sticle, petarde, brichete. Riscăm să pierdem puncte".
Suporterii lui Marseille erau deja în vizorul comisiilor de disciplină, după ce au făcut haos la partida cu Angers, de pe 22 septembrie, când au lovit și jucătorii.
Ca urmare, ultrașii au primit interdicție de a face deplasări până pe 31 decembrie, iar clubul a fost anunțat că a fost penalizat cu un punct. Însă decizia este cu suspendare, numai că ar urma să devină cu executare.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Ligue 1
Sergio Ramos nu face parte din lotul lui PSG pentru următorul meci, după ce a debutat duminică
ACUM 11 ORE
Ligue 1
Un jucător de la PSG, pe 'lista neagră' a lui Messi? Nici măcar nu a fost invitat la petrecere
ACUM 17 ORE