Marseille ar putea pierde un punct în clasamentul din Ligue 1, după ce a aruncat cu diverse "proiectile" în teren.
Iar în a doua repriză, un spectator a intrat pe teren și s-a apropiat de parizianul Lionel Messi, înainte de a fi evacuat de mai mulți stewarzi. Incidente mult mai grave au fost în afara terenului.
Marseille și PSG au terminat la egalitate, scor 0-0, în cadrul etapei a 11-a din Ligue 1. Cele două formații s-au anihilat reciproc într-un derby fierbinte, întrerupt și de incidente. Neymar a fost foarte aproape de a fi lovit de un obiect la executarea unui derby. Crainicul stadionului a făcut un anunț la microfon, avertizând că meciul ar putea fi oprit în cazul unei repetări.
Ligue 1
Dimitri Payet intră în istoria Ligue 1. A reușit ceea ce nimeni nu a putut în 92 de ani
08/10/2022 LA 20:41
În a doua perioadă, un spectator a intrat și el pe teren și s-a apropiat de Lionel Messi, dar au fost evitate evenimente nedorite.

Marseille riscă să piardă un punct pentru că fanii sun recidiviști

După joc, Poliția a raportat 12 arestări din diverse motive. Cu 2 zile înainte, președintele clubului Pablo Longoria a făcut apel la calm pentru ca meciul să rămână "un moment de fotbal".
Dimitri Payet, liderul echipei Marseille, a mulțumit publicului după joc pentru atmosferă, dar a adăugat: "Am văzut și sticle, petarde, brichete. Riscăm să pierdem puncte".
Suporterii lui Marseille erau deja în vizorul comisiilor de disciplină, după ce au făcut haos la partida cu Angers, de pe 22 septembrie, când au lovit și jucătorii.
Ca urmare, ultrașii au primit interdicție de a face deplasări până pe 31 decembrie, iar clubul a fost anunțat că a fost penalizat cu un punct. Însă decizia este cu suspendare, numai că ar urma să devină cu executare.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Ligue 1
Cel mai rapid gol din istoria Ligue 1, sub lupa experților Eurosport Franța în 4 pași
22/08/2022 LA 17:45
Ligue 1
Rareș Ilie a vorbit despre adaptarea sa în Franța. Cum a caracterizat românul mediul de la Nice
05/08/2022 LA 18:55