Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marseille riscă să piardă un punct după derby-ul cu PSG

Andrei Nicolae

Publicat 25/10/2021 la 20:55 GMT+3

Partida Marseille - PSG a fost marcată de incidente în timpul întâlnirii, iar Comisia de Disciplină a LFP va decide, pe 3 noiembrie, dacă va sancționa clubul gazdă.

Olympique de Marseille fans outside the stadium prior the Ligue 1 Uber Eats match between Marseille and Paris Saint Germain at Orange Velodrome on October 24, 2021 in Marseille, France.

Credit imagine: Getty Images

Marseille ar putea pierde un punct în clasamentul din Ligue 1, după ce a aruncat cu diverse "proiectile" în teren.
Iar în a doua repriză, un spectator a intrat pe teren și s-a apropiat de parizianul Lionel Messi, înainte de a fi evacuat de mai mulți stewarzi. Incidente mult mai grave au fost în afara terenului.
Marseille și PSG au terminat la egalitate, scor 0-0, în cadrul etapei a 11-a din Ligue 1. Cele două formații s-au anihilat reciproc într-un derby fierbinte, întrerupt și de incidente. Neymar a fost foarte aproape de a fi lovit de un obiect la executarea unui derby. Crainicul stadionului a făcut un anunț la microfon, avertizând că meciul ar putea fi oprit în cazul unei repetări.
În a doua perioadă, un spectator a intrat și el pe teren și s-a apropiat de Lionel Messi, dar au fost evitate evenimente nedorite.

Marseille riscă să piardă un punct pentru că fanii sun recidiviști

După joc, Poliția a raportat 12 arestări din diverse motive. Cu 2 zile înainte, președintele clubului Pablo Longoria a făcut apel la calm pentru ca meciul să rămână "un moment de fotbal".
Dimitri Payet, liderul echipei Marseille, a mulțumit publicului după joc pentru atmosferă, dar a adăugat: "Am văzut și sticle, petarde, brichete. Riscăm să pierdem puncte".
Suporterii lui Marseille erau deja în vizorul comisiilor de disciplină, după ce au făcut haos la partida cu Angers, de pe 22 septembrie, când au lovit și jucătorii.
Ca urmare, ultrașii au primit interdicție de a face deplasări până pe 31 decembrie, iar clubul a fost anunțat că a fost penalizat cu un punct. Însă decizia este cu suspendare, numai că ar urma să devină cu executare.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo