Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mauricio Pochettino s-a săturat! Ce l-a determinat să nu-și mai dorească să rămână la PSG

Romeo Ene

Actualizat 02/02/2022 la 16:10 GMT+2

Dacă PSG părea cea care dorește să-l înlocuiască pe Mauricio Pochettino, acum lucrurile s-au schimbat, iar tehnicianul nu mai vrea să rămână în Franța, din mai multe motive.

Mauricio Pochettino is the favourite to become the next Manchester United manager

Credit imagine: Getty Images

Conform footmercato.net, Manchester United stă la pândă pentru aducerea lui Pochettino, care nu mai vrea să continue la PSG după terminarea acestui sezon.
"Am obosit". Pe 24 noiembrie 2020, Thomas Tuchel s-a plâns de mai multe aspecte la o conferință de presă, după o victorie obținută de PSG împotriva lui RB Leipzig, în faza grupelor Ligii Campionilor.
Nu i-a convenit faptul că a fost nevoit să se justifice constant și s-a săturat de întrebări legate de nivelul de joc al echipei sale. O lună mai târziu, a fost demis.
Succesorul său, Mauricio Pochettino, a ajuns în aceeași situație. Conform sursei citate, după un an petrecut pe banca lui PSG, tehnicianul argentinian s-a săturat, atât din punct de vedere sportiv, cât și extrasportiv.
Rezultatele nu-l avantajează, iar relația lui cu Leonardo s-a deteriorat. El și l-a dorit foarte mult Tanguy Ndombele, dar acesta a ajuns la Lyon, sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare.

Cine l-ar putea înlocui pe Pochettino la PSG și unde ar putea ajunge acesta

Aceeași sursă menționează faptul că tehnicianul lui PSG era pregătit să plece la Manchester United luna trecută, fiind în discuții cu clubul englez încă din luna noiembrie.
Ce a devenit destul de clar este că aventura argentinianului pe banca lui PSG este aproape de final și depinde în mare măsură de parcursul echipei în Liga Campionilor. Pochettino i-ar fi anunțat deja pe apropiații săi că nu mai are de gând să continue pe banca lui PSG.
Urmează 4 luni destul de dificile la PSG, cu un antrenor care este cu gândul la plecare și care va trebui să încerce să aibă un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor.
PSG - Real Madrid se joacă pe 15 februarie, în manșa tur a optimilor Ligii.
CITEȘTE ȘI:
Visul qatarezilor este câștigarea prestigioasei competiții, dar PSG nu a arătat în acest sezon că este capabilă de o asemenea performanță. Parizienii au un lot stelar, iar șefii clubului consideră că marea problemă e pe banca tehnică, astfel că Pochettino are toate șansele să fie debarcat la primul insucces.
PSG a ratat deja un prim obiectiv al acestui sezon, fiind eliminată în optimile Cupei Franței de Nice, la penalty-uri, un meci în care echipa a arătat dezastruos. Zinedine Zidane a luat o pauză de la antrenorat după despărțirea de Real Madrid, la finalul sezonului trecut. Conform renumitului jurnalist francez de la Telefoot, Julien Maynard, citat de as.com, Zidane ar fi de acord să ajungă pe banca celor de la PSG, iar singurul motiv pentru care nu a făcut-o încă este legat de faptul că gruparea de pe Parc de Princes a căzut cu Real Madrid în optimile Ligii.
Totuși, în cazul în care PSG va fi eliminată de Real, Pochettino ar urma să fie demis, iar locul său va fi luat de Zidane.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo