Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe a dat un nou recital la PSG! Francezul, dublă și assist în remiza spectaculoasă cu Strasbourg

Nicu Savin

Publicat 30/04/2022 la 00:04 GMT+3

Kylian Mbappe a fost din nou la înălțime pentru PSG, în egalul spectaculos făcut de echipa lui Pochettino pe terenul lui Strasbourg, scor 3-3.

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe celebrates scoring his team's third goal during the French L1 football match between Strasbourg RC and Paris Saint-Germain (PSG) at La Meinau stadium in Strasbourg, eastern France, on April 29, 2022

Credit imagine: Getty Images

PSG este deja campioană în Franța, dar vrea să încheie cu fruntea sus acest sezon, mai degrabă dezamăgitor prin prisma eliminării premature din Champions League.
Echipa lui Pochettino a părut că a făcut deplasarea la Strasbourg doar pentru a o bifa, deoarece încă din minutul 3 gazdele au deschis scorul, prin Kevin Gameiro. Parizienii au demosntrat ulterior că nu vor să facă doar figurație și nici nu putea să fie așa cu Mbappe în zi de grație.
Citește și:

Mbappe a atins noi borne impresionante

Mai întâi atacantul a egalat în minutul 23, finalizând perfect o pasă ideală în adâncime a lui Neymar. După pauză, Mbappe a pasat decisiv pentru Hakimi, care a făcut 2-1 pentru oaspeți în minutul 64, iar peste numai 4 minute superstarul lui PSG a reușit dubla, profitând de o mare eroare a defensivei adverse.
Astfel, Mbappe a ajuns la 35 de goluri și 23 pase decisive în toate competițiile din acest sezon, toate în 42 de apariții.
Golul doi marcat de atacant în această seară a fost al 130-lea al carierei în Ligue 1. Numai Endinson Cavani are mai multe (138) în secolul 21.
Cu toate că a avut un avantaj de două goluri cu aproximativ 25 de minute rămase din meci, PSG a plecat doar cu un punct de la Strasbourg. Marco Verratti și-a marcat în proprie poartă în minutul 75, iar Anthony Caci a adus egalarea pentru gazde în al doilea minut al prelungirilor.
Dacă pentru PSG rezultatul nu contează, pentru gazde punctul obținut poate fi extrem de important. Strasbourg este în luptă pentru un loc de cupă europeană. Momentan este pe locul 5, ultimul care asigură prezența în Europa în sezonul viitor. Echipa lui Julien Stephan ar putea fi depășită la finalul acestei runde de Nice și egalată de Lens, astfel că finalul de sezon se anunță unul foarte strâns din acest punct de vedere.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo