Kylian Mbappe a oferit în această săptămână un interviu pentru L'Equipe în care a vorbit, printre altele, despre dorința avută în vară de a se transfera la Real Madrid, despre conflictul avut cu Neymar și despre transferurile realizate de PSG înaintea acestui sezon.
Francezul a spus că este încântat de jucătorii aduși în lotul lui Mauricio Pochettino, precizând că se așteaptă ca echipa să câștige trofee în această stagiune.
"Trebuie să subliniem că a fost o fereastră de transferuri incredibilă. Am umplut multe spații libere. Avem o echipă extrem de competitivă, care e gata să lupte pentru fiecare trofeu. În august-septembrie am avut jucători care s-au întors târziu sau accidentați. Au fost multe probleme care au dus să nu fim în cea mai bună formă.
Cupa Mondială FIFA
Povestea de film a eroului Argentinei cu strămoși în Scoția! Tatăl său a jucat cu Maradona
ACUM O ORĂ
Cu Manchester City a fost prima dată când am jucat toți la un nivel decent, deși nu ne aflăm în vârf de formă. Victoria cu City e un început pentru a continua cu bine sezonul.
Cu toții suntem entuziasmați când vedem lotul pe care îl avem. Am vorbit doar despre Messi, însă am transferat niște jucători incredibili. Am spus întotdeauna că vreau să joc alături de fotbaliști mari, iar anul ăsta cu siguranță am primit acest lucru. Acum depinde de noi să aducem 'ingredientele' de care au nevoie la masă, să punem niște apă în vinul lor astfel încât să ajutăm echipa, iar aspectul colectiv să primeze, ca să câștigăm trofee", a declarat Kylian Mbappe pentru L'Equipe.

"Sunt fericit să alerg când Messi merge pe teren"

Mbappe a comentat și care este relația sa cu Lionel Messi. Presa a scris că cei doi nu se înțeleg foarte bine, dar între timp colaborarea dintre ei s-a îmbunătățit, fostul jucător al Barcelonei înscriind primul său gol în tricoul parizienilor în urma unei pase a lui Mbappe.
Francezul a declarat pentru L'Equipe că nu-și imagina că va ajunge vreodată în aceeași echipă cu Messi și a spus că este dispus să facă orice este nevoie pentru ca Messi să se simtă bine pe teren, ceea ce este conștient că va ajuta echipa.
"Atunci când joci doar cu jucători mari, trebuie să faci concesii. Nu mai ești singurul jucător important. Nu ești tu și restul, suntem toți împreună. Singurul lucru pe care îl dorim e să câștigăm.
Nu mi-am imaginat niciodată că va veni aici! Este unul dintre jucătorii rari pe care i-am pus la categoria: 'imposibil să joc alături de el'. Pentru mine, el nu ar fi plecat niciodată de la Barcelona. Savurez orice moment alături de el. Nu poți uita că rămâne totuși un privilegiu. E o persoană care iubește fotbalului, chiar dacă e ușor timid. Dar nu e timid pe teren.
Când îl ai pe Messi în echipă, știi că trebuie ca el să facă mai puțin astfel încât să aibă combustibil în rezervor pentru a avea mintea limpede să marcheze. Dacă asta înseamnă să te retragi, atunci asta faci. Nu e o problemă, e o ierarhie stabilită. Sunt fericit să alerg când Messi merge pe teren, nu e o problemă. Fii serios, e Messi!", a completat Mbappe.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi a dezvăluit care e marele avantaj al Argentinei în Qatar! "E punctul forte al echipei"
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi, record negativ la Campionatul Mondial! E primul jucător din istorie care pățește asta
ACUM 2 ORE