Kylian Mbappe nu mai are nicio șansă să continue la PSG și din sezonul viitor. Cel puțin asta susțin francezii de la L'Equipe, care citează Clarin.com. Sursa respectivă anunță că atacantul s-a decis să nu mai poarte nicio discuție cu șefii clubului începând din acest moment.
Astfel, visul oficialilor de pe Parc de Princes de a-l convinge pe Mbappe să semneze un nou contract a fost spulberat. Oferta financiară colosală nu a fost suficientă pentru ca atacantul să fie oprit să plece. Tentația de a juca la Real Madrid este prea mare și cel mai probabil acesta va ajunge în vară, gratis pe Bernabeu.
PSG probabil că regretă acum că nu i-a dat drumul lui Mbappe atunci când acesta a cerut să fie lăsat să plece. Parizienii au avut o ofertă de 170 de milioane de € de la Real Madrid înaintea acestui sezon, dar au refuzat-o, sperând că îl vor convinge cumva să-și prelungească înțelegerea.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 4 ORE
Chiar dacă toate informațiile îl dau pe Mbappe ca sigur la Real Madrid, acesta ar putea amâna anunțul până în martie. Motivul îl reprezintă confruntarea dintre Real și PSG în optimile Champions League. Atacantul vrea să iasă pe ușa din față de la PSG și nu-și dorește să aibă o relație complicată cu fanii.
Citește și:

MESSI ÎL VREA PE SUAREZ ÎN LOCUL LUI MBAPPE. AL-KHELAIFI A SPUS UN "NU" CATEGORIC

Șefii lui PSG vor încerca cu siguranță să compenseze plecarea lui Mbappe cu un transfer de marcă. Conform presei iberice, Leo Messi a încercat să-l impună pe Luis Suarez, dar președintele El Khelaifi nici nu a vrut să audă de această variantă.
Ajuns la 34 de ani, Suarez nu are de gând să se retragă și crede că este încă pregătit să joace la cel mai înalt nivel. Relația sa cu Simeone la Atletico este un atensionată, iar uruguayanul pare decis să plece.
PSG îl consideră însă un fotbalist aflat pe o pantă descendentă, foarte aproape de retragerea din fotbal. În plus, șeicii de la PSG și-au învățat se pare lecția după aducerea lui Ramos pe Parc des Princes, asta pentru că posibilitatea ca Suarez să vină la PSG nu este nici măcar luată în calcul.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM 8 ORE
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM 8 ORE