Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, criticat dur pentru că îl copiază pe Messi în sens negativ: "Sunt frustrat când îl urmăresc"

Nicu Savin

Publicat 26/11/2021 la 14:35 GMT+2

Kylian Mbappe a fost luat în colimator de Jamie Carragher, unul dintre cei mai critici specialiști din fotbalul actual. Fostul căpitan al lui Liverpool l-a acuzat pe atacantul francez că a început să-l copieze pe Messi, dar în sens negativ, neajutând deloc echipa pe faza defensivă, lucru observat la meciul pierdut de PSG contra lui Manchester City, în Champions League.

Kylian Mbappé and Lionel Messi.

Credit imagine: Getty Images

PSG a fost învinsă doar cu 2-1 de Manchester City în Champions League, dar diferența dintre cele două echipe a fost mult mai mare decât o arată scorul. Prestația francezilor a fost extrem de slabă în multe momente, iar cei mai criticați jucători au fost chiar superstarurile Messi, Neymar și Mbappe.
Messi a fost supus unei adevărate tirade din partea multos specialiști, argentinianul fiind suprins în multe momentele ale meciului plimbându-se efectiv pe teren. Mbappe și Neymar nu au fost nici ei menajați, jocul lor defensiv fiind practic inexistent, ori la un asemenea nivel e imposibil să obții rezultate dacă 3 jucători, fie ei și superstaruri, ajută echipa doar în plan ofensiv.
Citește și:

Mbappe, acuzat că a copiat un defect al lui Messi

De aceeași părere este și Jamie Carragher, care nu o vede pe PSG performând în Champions League în aceste condiții. Fostul căpitan al lui Liverpool l-a atacat dur în special pe Mbappe, despre care a spus că îl copiază pe Messi în sens negativ și nu face deloc faza defensivă, lucru inadmisibil pentru un fotbalist de 22 de ani.
"PSG nu are nicio șansă în Champions League, având 3 jucători care nu se apără deloc. Sunt frustrat când îi urmăresc, în special din cauza lui Mbappe. Pe Messi îl înțeleg într-o oarecare măsură, are 34 de ani și trebuie să se menajeze în anumite momente. Încă nu cred că îl pot purta în spate, să nu uităm că Barcelona nu a câștigat Champions League de mult timp.
Dar Mbappe are 22 de ani, ar trebui să sprinteze înapoi și să-și ajute coechipierii împotriva unei echipe de top precum Manchester City. Chestia asta de a merge pe teren, nu este valabilă pentru mine.", a spus Carragher, citat de Mirror.co.uk.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo