Kylian Mbappe a insistat că Paris Saint-Germain a pierdut imaginea echipei care provoca teamă în rândul adversarelor sub conducerea antrenorului Mauricio Pochettino. Argentinianul în vârstă de 50 de ani ar fi fost demis, dar clubul nu a făcut încă un anunț oficial, deoarece trebuie să finalizeze termenii compensației pentru plecarea sa.
PSG a câștigat titlul în Ligue 1 la 15 puncte diferență față de coupanta locului secund, dar în capitala Franței au rămas îndoieli în privința lui Pochettino după eșecul din Liga Campionilor din martie, în fața campioanei en-titre, Real Madrid. Francezii au pierdut avantajul de două goluri în duelul cu Real, iar scorul general a ajuns la 3-2 pentru madrileni în competiția pe care șeicii doresc cu disperare să o câștige mai presus de toate.
CITEȘTE ȘI:
Ligue 1
Mbappe, criticat dur de fani după meciul cu Montpellier "Atitudine șocantă, e un monstru"
14/08/2022 LA 10:56

Mbappe, critic la adresa tacticii de joc gândită de Mauricio Pochettino la PSG

Mbappe a declarat pentru BFMTV că echipa a fost mai puțin "de temut" și "de neatins" sub conducerea fostului antrenor de la Tottenham și Southampton, într-un discurs critic la adresa tacticii lui Pochettino: "În sezonul trecut nu am fost la fel de înfricoșători, am fost mult mai puțin de neatins. Vrem să ne întoarcem la a fi intimidanți în Franța, ceea ce nu am făcut în ultimii doi ani".
Jucătorul de 23 de ani, unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul mondial, a semnat o prelungire a contractului pe trei ani cu PSG. Se spune că o parte din această înțelegere ar include un cuvânt de spus cu privire la jucătorii și antrenorii care rămân sau pleacă. Iar Mbappe a recunoscut că gloria europeană este obiectivul final pentru jucători și pentru orice nou antrenor care va veni: "Bineînțeles, Liga Campionilor este obiectivul. Acesta este obiectivul clar și anunțat. Nu trebuie să enumerăm multe alte adjective în ceea ce privește Liga Campionilor. Asta este ceea ce ne dorim".
Ligue 1
Real Madrid primește o nouă lovitură de la Mbappe! Planurile starului francez cu PSG
13/08/2022 LA 09:55
Ligue 1
Lot stelar pentru Galtier la PSG! Cum arată 2 echipe de start impresionante pe care le poate alinia
26/07/2022 LA 16:09