Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica de joc a antrenorului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/06/2022 la 13:53 GMT+3

Kylian Mbappe a dezvăluit de curând că PSG a fost în ultimii ani o echipă care nu a stârnit teama adversarelor, făcând referire la tactica de joc gândită de Mauricio Pochettino, antrenor care e pe punctul de a fi demis de către șefii de pe Parc des Princes.

Mauricio Pochettino & Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe a insistat că Paris Saint-Germain a pierdut imaginea echipei care provoca teamă în rândul adversarelor sub conducerea antrenorului Mauricio Pochettino. Argentinianul în vârstă de 50 de ani ar fi fost demis, dar clubul nu a făcut încă un anunț oficial, deoarece trebuie să finalizeze termenii compensației pentru plecarea sa.
PSG a câștigat titlul în Ligue 1 la 15 puncte diferență față de coupanta locului secund, dar în capitala Franței au rămas îndoieli în privința lui Pochettino după eșecul din Liga Campionilor din martie, în fața campioanei en-titre, Real Madrid. Francezii au pierdut avantajul de două goluri în duelul cu Real, iar scorul general a ajuns la 3-2 pentru madrileni în competiția pe care șeicii doresc cu disperare să o câștige mai presus de toate.
CITEȘTE ȘI:

Mbappe, critic la adresa tacticii de joc gândită de Mauricio Pochettino la PSG

Mbappe a declarat pentru BFMTV că echipa a fost mai puțin "de temut" și "de neatins" sub conducerea fostului antrenor de la Tottenham și Southampton, într-un discurs critic la adresa tacticii lui Pochettino: "În sezonul trecut nu am fost la fel de înfricoșători, am fost mult mai puțin de neatins. Vrem să ne întoarcem la a fi intimidanți în Franța, ceea ce nu am făcut în ultimii doi ani".
Jucătorul de 23 de ani, unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul mondial, a semnat o prelungire a contractului pe trei ani cu PSG. Se spune că o parte din această înțelegere ar include un cuvânt de spus cu privire la jucătorii și antrenorii care rămân sau pleacă. Iar Mbappe a recunoscut că gloria europeană este obiectivul final pentru jucători și pentru orice nou antrenor care va veni: "Bineînțeles, Liga Campionilor este obiectivul. Acesta este obiectivul clar și anunțat. Nu trebuie să enumerăm multe alte adjective în ceea ce privește Liga Campionilor. Asta este ceea ce ne dorim".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo