Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, întors din drumul spre Real Madrid de Al-Khelaifi? Promisiunea "supremă" a șeicului de la PSG

Irina Aldea

Publicat 13/11/2021 la 10:38 GMT+2

Kylian Mbappe are deja contractul pregătit la Real Madrid, însă PSG nu și-a pierdut speranța, iar Al-Khelaifi încearcă să-l întoarcă pe francez din drumul său spre Bernabeu.

Mbappe & Al-Khelaifi

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe este deja unul dintre cei mai buni fotbaliști la ora actuală, pentru francez existând doar opțiunea dezvoltării pe fiecare plan. Atacantul în vârstă de 22 de ani este așteptat la Real Madrid, club pe care-l susține și urmărește încă de când era copil. PSG, la polul opus, e dispusă să încerce orice pentru a-l păstra pe francez pe Parc des Princes.
Toată lumea știe că în următoarele săptămâni se va vorbi mult despre atacantul francez. Vara trecută, Florentino Perez a făcut mai multe oferte fabuloase în încercarea de a-l transfera, dar PSG a refuzat fiecare propunere. Totuși, acesta este ultimul sezon al lui Mbappe la PSG, iar Real Madrid este foarte optimistă în privința transferului. În ultimele zile, conducerea luo PSG a încercat o nouă ofensivă, anunță presa din Spania.

PSG încearcă să-l întoarcă din drumul spre Real Madrid pe Kylian Mbappe

Potrivit El Nacional, președintele lui PSG, Al-Khelaifi, i-a făcut o promisiune neașteptată lui Mbappe. Pe lângă salariul astronomic pe care șeicii i-l vor propune lui Mbappe, există și promisiunea potrivit căreia francezul ar deveni liderul incontestabil al echipei de pe Parc des Princes + sosirea lui Zinedine Zidane la cârma echipei, antrenorul francez fiind unul dintre idolii lui Mbappe.
În plus, presa din Spania scrie că Al-Khelaifi se gândește serios să scape de Neymar, care nu a mai impresionat demult la echipă. Plecarea brazilianului ar putea declanșa un joc de domino în lotul lui Pochettino, asta pentru că Messi nu ar fi deloc încântat să rămână la PSG fără cel mai bun prieten al său. Acesta ar fi de fapt planul lui Al-Khelaifi pentru ca Mbappe să fie liderul incontestabil și să nu mai existe discuții privind numele jucătorului numărul 1 al echipei.
Sursa citată precizează de asemenea că promisiunile șeicului lui PSG ar putea să-l facă pe Mbappe să reconsidere plecarea lui din capitala Franței. Următoarele săptămâni vor fi cruciale în acest sens. Atacantul poate de la 1 ianuarie să negocieze cu Real Madrid și poate chiar să semneze contractul lui madrilenii pentru a li se alătura vara viitoare pe Bernabeu, asta dacă nu reușește PSG să-l întoarcă într-adevăr din drum.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo