Kylian Mbappe a fost dorit intens de Real Madrid în această vară, însă mutarea nu s-a concretizat, șefii de pe Bernabeu nereușind să ajungă la un acord cu cei de la PSG. 'Galacticii' vor încerca să-l convingă să semneze în această iarnă, când fotbalistul intră în ultimele 6 luni de contract, însă speranțele șefilor de pe Parc des Princes nu s-au sfârșit, cel puțin pentru moment.
Lucrurile sunt departe de a fi rezolvate pentru șeifii din conducere, asta pentru că Mbappe a refuzat toate ofertele de prelungire, unele dintre ele excepționale, dar parizienii speră în continuare la "o minune". Francezul a făcut o declarație care le poate reda speranțele celor din conducerea lui PSG.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03

Șefii lui PSG încă mai speră că Mbappe va semna prelungirea contractului

"Îi mulțumesc lui PSG pentru că a crezut în mine în acești ani, echipei naționale și familiei mele, care a fost mereu alături de mine. Vreau să scriu istorie în fotbal. Este o motivație enormă să continui să câștig și să fiu din nou aici la anul care vine. Sunt un tip foarte norocos care joacă la o echipă uriașă și la o națională fantastică. Obiectivul meu este să continui să am rezultate", a declarat Kylian Mbappe.
Referitor la partida din optimile de finală ale UEFA Champions League, dintre Real Madrid și PSG, Kylian Mbappe a spus: "Singurul lucru pe care-l pot prezice pentru acest meci este că PSG va câștiga. Va fi greu, va fi complicat, dar vreau să câștig atât titlul UEFA Champions League și Cupa Mondială în 2022", a spus Mbappe pentru SkySports.
Ligue 1
PSG, neînvinsă în Ligue 1 de 11 etape! Mbappe a ratat șansa de a aduce victoria la Lyon
09/01/2022 LA 21:42
Liga
Președintele lui Real Madrid l-ar vrea pe Erling Haaland la Barcelona! Anunț incredibil din Spania
07/01/2022 LA 12:37