Kylian Mbappe este printre cei mai mediatizați fotbaliști de pe planetă, ascensiunea sa uluitorare stârnind un amplu interes pentru toți fanii sportului rege și nu numai. Atacantul francez a stat de vorbă cu jurnaliștii revistei 'Paris Match', în care a dezvăluit destule lucruri intersante.
Interesul lui Real Madrid pentru serviciile sale este arhicunoscut, dar starul lui PSG nu a dorit să vorbească despre acest subiect, rezumându-se să afirme că "se pot întâmpla lucruri care să-ți schimbe planurile".
Mbappe a fost mult mai deschis când a venit vorba despre obiectivele sale în viitorul apropiat și nu a ascuns faptul că își dorește enorm să câștige un nou titlu mondial cu naționala Franței chiar în Qatar, ceea ce ar transforma reprezentativa din Hexagon în a 3-a națiune care își apără trofeul după Italia (1924 și 1938) și Brazilia (1958 și 1962).
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
"Ar fi ceva fabulos. Nu există niciun motiv să nu încercăm să câștigăm Cupa Mondială. Este ocazia noastră să ne lase numele gravate pentru totdeauna în istorie", a spus Mbappe, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

Mabppe, încântat de Rafael Nadal și Roger Federer

Deși a mărturisit că nu are idoli, Mbappe a recunoscut că are o apreciere deosebită pentru marii sportivi ai planetei, numindu-i aici pe Rafa Nadal și Roger Federer, pe care a avut ocazia să-i cunoască personal când aceștia au jucat la turneul de la Roland Garros.
"Îi admir pe acei campioni care au fost la cel mai ridicat nivel timp de mulți ani. Rafael Nadal și Roger Federer sunt printre favoriții mei. A avea consecvența lor nu este ceva ce poate face toată lumea.", a adăugat Mbappe.
Printre lucrurile despre care a spus că nu le suportă sub nicio formă, Mbappe a menționat eșecul: "Asta pentru că nu am învățat niciodată să pierd. Deși reușeșc să mă stăpânesc pentru a nu-mi arăta dezamăgirea, după ce pierd un meci mă întorc acasă cu o mare furie, proporțională cu pasiunea pe care o pun în ceea ce fac".
În final, atacantul lui PSG a vorbit și despre relația de prietenie pe care o are cu Benzema, alături de care a devenit coleg la naționala Franței abia în acest an, după ce vârful Realului avusese interzis la prima reprezentativă din cauza scandalului de șantaj în care fusese implicat cu câțiva ani în urmă.
"Este mult mai ușor să creezi o legătură pe teren când ești și prieten cu ceilalți fotbaliști. Amândoi vrem să strălucim, să ajutăm. Ne pasăm unul altuia pentru a însrie și asta funcționează de minune!", a completat Mbappe.
Peste numai câteva zile, Kylian Mbappe va putea semna cu orice club, deoarece va intra în ultimele 6 luni de contract cu PSG. Real Madrid este destinația cea mai probabilă pentru francez, dar rămâne de văzut dacă nu cumva cei de la PSG vor reuși să-l convingă în ultimul moment să rămână pe Parc de Princes.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
18/01/2022 LA 14:06