Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, noi dezvăluiri despre transferul ratat la Real Madrid și viața la PSG cu Neymar și Messi

Bianca Dumitru

Publicat 06/12/2021 la 08:09 GMT+2

Kylian Mbappe i-a oferit un interviu lui Thierry Henry în care a vorbit despre actualul sezon la PSG și despre cum s-a simțit după ce a ratat transferul la Real Madrid. Fotbalistul a comentat și cum este la Paris, alături de Messi și Neymar.

Lionel Messi, Kylian Mbappe and Neymar stand together after the equalising Man City goal

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe i-a oferit recent un interviu lui Thierry Henry în care a vorbit despre transferul ratat la Real Madrid, despre cum se simte la PSG și despre evoluțiile sale din acest sezon. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că s-a gândit mult în această vară să plece de pe Parc des Princes, spunând că părinții l-au sfătuit să se concentreze mai mult pe ceea ce face pe teren decât pe ceea ce se întâmplă în afara acestuia.
"În timpul Campionatului European mi-am pus multe întrebări. Am vorbit mult cu părinții mei, știam că vreau să plec. Părinții mi-au spus să mă concentrez pe ceea ce fac pe teren. Poate că puneam prea multă energie în alte lucruri", a spus Mbappe, citat de Marca.
Francezul a declarat și că a fost un pic dezamăgit de faptul că nu a plecat de la PSG în această vară, dar a menționat că se simte bine în Franța, unde este cel mai bun pasator din Ligue 1. Mbappe a comentat și cine este "șeful" în echipa parizienilor:
"Dezamăgit că nu am prins un transfer? Puțin. Nu a fost ușor, dar orice s-ar fi întâmplat, aveam să joc la un club grozav. Sunt parizian, mă simt grozav, dar am vrut să descopăr altceva. Sunt cel mai bun pasator din campionatul francez și din Liga Campionilor, iar asta arată că nu sunt un jucător egoist care se gândește doar să înscrie. Știu că pot face și mai bine.
Dacă mă gândesc doar să fac totul individual, sunt sigur că nu câștigăm trofee. Suntem conștienți și eu, și Messi, și Neymar că noi trei trebuie să facem mai mult, nu ne putem ascunde, ne asumăm. Dacă eu sunt șeful? Este greu când ești într-o echipă cu Neymar și Messi, ar fi îndrăzneț să o spun, deși contează mai puțin", a conchis Mbappe.
Citește și:

Transferul lui Mbappe la Real Madrid, o chestiune de timp

Kylian Mbappe este principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid, care își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Bernabeu pe starul lui PSG. Fotbalistul va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura în iarnă, când francezul intră în ultimele 6 luni ale înțelegerii sale cu parizienii, putând semna cu orice club din postura de jucător liber de contract.
Chiar dacă șefii de pe Parc des Princes încă încearcă să-l convingă să semneze o prelungire a contractului, cei de la Real Madrid sunt convinși să Mbappe va ajunge gratis în Spania. Potrivit unor surse de pe Bernabeu ale publicației spaniole As, ibericii sunt încântați de modul în care fotbalistul a gestionat situația dificilă în care a fost pus la începutul acestui sezon, când a vrut să-și forțeze plecarea de la PSG, dorindu-și să ajute clubul să încaseze o sumă de bani în schimbul lui.
În plus, reprezentanții 'galacticilor' au vorbit despre proiectul al cărui protagonist va fi Mbappe la Madrid, unde nu se va mai simți în plus: "Kylian are o idee foarte clară în minte și de asta a vrut să forțeze plecarea în vară, pentru a aduce bani grei în buzunarele lui PSG. Băiatul s-a comportat impecabil, nu putea să facă mai mult. Acum va veni gratis și e doar din cauza celor de la PSG.
Aici nu se va simți a treia roată la căruță, așa cum se întâmplă la PSG din cauza lui Messi și Neymar. Aici va fi punctul central al unui proiect ambițios de care el speră că se va îndrăgosti toată lumea", au declarat surse de pe Santiago Bernabeu, citate de As.com.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program transmisiuni Premier League, etapa 15
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo