Articol scris de Andrei Nicolae
Tragerea la sorți a optimilor din cea mai prestigioasă competiție intercluburi le-a pus față în față pe două dintre cele mai în formă echipe din acest moment, Real Madrid și Paris Saint-Germain. Mai mult decât atât, împerecherea respectivă a stricat în mică măsură planurile lui Kylian Mbappe, starul parizian ce împlinește astăzi 23 de ani.
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 11 ORE
Publicația spaniolă AS a aflat din surse apropiate atacantului că el și familia sa se gândesc să aștepte luarea unei decizii abia după cele două meciuri cu Real. După partidele de foc din Champions League, campionul mondial va avea posibilitatea să ia decizia pe care a exprimat-o de foarte mult timp.
În ipoteza semnării unui contract încă din iarnă cu gruparea blanco, Mbappe s-ar afla la răscruce în momentul desfășurării celor două meciuri. Dacă ar juca slab, fanii lui PSG l-ar acuza în mod vehement că și-a ajutat viitoarea echipă să meargă mai departe, iar dacă ar oferi o prestație interstelară, suporterii madrileni și-ar exprima regretul că au fost eliminați de viitorul lor jucător.
Citește și:

PSG se resemnează cu plecarea lui Mbappe

Pentru atacantul francez există un risc și în cazul în care așteaptă prea mult să semneze cu Real Madrid. A experimentat deja acest aspect în prima jumătate a acestui sezon, după ce PSG a refuzat în mod repetat orice ofertă a madrilenilor în perioada de mercato din vară. O posibilă accidentare i-ar scădea drastic șansele lui Mbappe de a primi un contract imens la semnarea acordului cu spaniolii.
Gruparea pariziană este conștientă de marea posibilitate a plecării starului francez de la echipa la care a ajuns în 2017. Acest aspect reiese și din declarațiile lui Leonardo, directorul sportiv al lui PSG: "Nu pot să asigur că va rămâne la echipă. Ce pot spune despre Mbappe. Kylian este formidabil. E diferit, e unic. Știți foarte bine ce vrem, dar vom vedea. Putem spune că a fost un moment în care am discutat cu mai mult entuziasm (n.r.despre reînnoirea contractului).", a declarat la un eveniment recent la Sorbonne.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17