Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe preferă să amâne semnarea unui contract cu Real Madrid! Presa iberică a descoperit motivele

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 20/12/2021 la 15:56 GMT+2

Kylian Mbappe plănuiește să nu semneze un contract cu Real Madrid până la data de 9 martie, când are loc returul dintre gruparea pariziană și trupa blanco. Francezul nu intenționează să intre în conflict cu suporterii și va discuta cu spaniolii decât după ce se va confrunta cu ei în optimile Champions League.

Kylian Mbappé, auteur d'un doublé face à Monaco

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Tragerea la sorți a optimilor din cea mai prestigioasă competiție intercluburi le-a pus față în față pe două dintre cele mai în formă echipe din acest moment, Real Madrid și Paris Saint-Germain. Mai mult decât atât, împerecherea respectivă a stricat în mică măsură planurile lui Kylian Mbappe, starul parizian ce împlinește astăzi 23 de ani.
Publicația spaniolă AS a aflat din surse apropiate atacantului că el și familia sa se gândesc să aștepte luarea unei decizii abia după cele două meciuri cu Real. După partidele de foc din Champions League, campionul mondial va avea posibilitatea să ia decizia pe care a exprimat-o de foarte mult timp.
În ipoteza semnării unui contract încă din iarnă cu gruparea blanco, Mbappe s-ar afla la răscruce în momentul desfășurării celor două meciuri. Dacă ar juca slab, fanii lui PSG l-ar acuza în mod vehement că și-a ajutat viitoarea echipă să meargă mai departe, iar dacă ar oferi o prestație interstelară, suporterii madrileni și-ar exprima regretul că au fost eliminați de viitorul lor jucător.
Citește și:

PSG se resemnează cu plecarea lui Mbappe

Pentru atacantul francez există un risc și în cazul în care așteaptă prea mult să semneze cu Real Madrid. A experimentat deja acest aspect în prima jumătate a acestui sezon, după ce PSG a refuzat în mod repetat orice ofertă a madrilenilor în perioada de mercato din vară. O posibilă accidentare i-ar scădea drastic șansele lui Mbappe de a primi un contract imens la semnarea acordului cu spaniolii.
Gruparea pariziană este conștientă de marea posibilitate a plecării starului francez de la echipa la care a ajuns în 2017. Acest aspect reiese și din declarațiile lui Leonardo, directorul sportiv al lui PSG: "Nu pot să asigur că va rămâne la echipă. Ce pot spune despre Mbappe. Kylian este formidabil. E diferit, e unic. Știți foarte bine ce vrem, dar vom vedea. Putem spune că a fost un moment în care am discutat cu mai mult entuziasm (n.r.despre reînnoirea contractului).", a declarat la un eveniment recent la Sorbonne.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo