Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe și-ar putea anunța duminică viitorul! Presa franceză scrie că PSG se teme de ce e mai rău

Nicu Savin

Publicat 14/05/2022 la 13:42 GMT+3

Kylian Mbappe va participa duminică la gala UNFP (Uniunea Fotbaliștilor Profesioniști din Franța), iar presa din Hexagon speculează că atacantul va profita de ocazie pentru a anunța că pleacă de la PSG în această vară. Clubul parizian ar fi încercat să-l împiedice pe star să ia parte la acest eveniment, dar dorința i-a fost respectată în cele din urmă, iar temerile sunt mari pentru șefii clubului.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe va decide curând unde va juca din sezonul viitor. Anunțul este așteptat cu sufletul la gură de fanii lui PSG, dar și de cei ai lui Real Madrid, club la care francezul va ajunge aproape sigur dacă nu-și va pune semnătura pe un nou contract cu actuala echipă.
PSG a făcut tot posibilul pentru a-l convinge pe star să-și prelungească acordul, iar acum așteaptă decizia jucătorului. Duminică seara va avea loc Gala Uniunii Naționale a Fotbaliștilor Preofesioniști din Franța, iar Mbappe a fost invitat, urmând să primească cel mai probabil titlul de cel mai bun jucător din Ligue 1.
PSG va juca în această seară la Monpellier, în etapa a 37-a din Ligue 1, iar apoi întreaga echipă va pleca spre Doha, unde va avea loc un eveniment de promovare. Călătoria în Qatar trebuia făcută la începutul anului, dar a fost amânată din cauza pandemiei pentru acest week-end, astfel că gruparea pariziană nu va fi reprezentată decât de Mbappe la Gala UNFP.
Citește și:

Mbappe va anunța curând la ce club va juca din vară

Conform presei din Franța, clubul parizian ar fi încercat să-l împiedice și pe atacant să ia parte la ceremonie și să-l ducă în Qatar, dar dorința acestuia de a fi prezent a fost respectată în cele din urmă. Astfel, mai multe surse din Hexagon susțin că starul va profita de ocazie pentru a se pronunța cu privire la viitorul său, iar PSG se teme de ce e mai rău.
În 2019, la aceeași gală UNFP, Mbappe a făcut primele declarații care indicau că vrea să plece la o altă echipă în viitor.
"Cred că este timpul să-mi asum mai multă responsabilitate. Poate la Paris voi fi fericit, dar poate și altundeva, cu un nou proiect. Acesta a fost mesajul pe care am vrut să-l transmit", spunea Mbappe în 2019, citat de Mundo Deportivo.
Mesajul lui Mbappe de atunci a fost interpretat ca o amenințare la adresa lui PSG. Fotbalistul transmitea că vrea să fie "vioara întâi" la clubul parizian. Timpul a trecut, iar șefii lui PSG au părut că n-au înțeles mesajul lui Mbappe. Aceștia i-au prelungit contractul lui Neymar și în vara trecută l-au adus și pe Messi, ceea ce nu i-a căzut tocmai bine francezului.
Chiar dacă prin evoluțiile sale a eclipsat celelalte vedete din lot, Mbappe simte că nu are statutul pe care-l merită la Paris și de aceea ar fi tentat mai degrabă să plece la Real Madrid, un club mult mai galonat, al cărui lider are șanse să devină în scurt timp.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo