Kylian Mbappe a vorbit în presa din Franța despre ceea ce s-a întâmplat în această vară, când s-a vorbit foarte mult despre transferul său la Real Madrid. Fotbalistul a comentat și declarațiile făcute de oficialii lui PSG, care au spus la finalul lunii august că francezul le-ar fi promis că nu va pleca niciodată gratis de la echipă.
Mbappe s-a arătat înfricoșat de această afirmație făcută de șefii săi, spunând că și-a pus unele întrebări, dar că a ales să nu reacționeze la cald.
"E înfricoșător când președintele spune: 'Nu va pleca niciodată gratis'. Când am auzit asta, m-am sufocat. Atunci m-am întrebat: 'Atunci, ce se va petrece aici?' De aceea nu am vrut să reacționez la cald", a declarat Mbappe pentru RMC Sport.
Cupa Mondială FIFA
Avertisment pentru englezi înainte de duelul cu Franța! "E cel mai rapid lucru pe care l-am văzut"
ACUM 8 ORE

Mbappe a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în vară

În cadrul aceluiași interviu, Kylian Mbappe a vorbit despre situația sa din cadrul clubului parizian, recunoscând că a cerut să plece încă din această vară, asta pentru ca PSG să poată obține o sumă bună din transferul acestuia, spre deosebire de o eventuală despărțire vara viitoare, când Mbappe poate pleca gratis.
"Am cerut să plec pentru că din momentul în care nu am mai vrut să îmi prelungesc contractul, am vrut ca PSG să obțină o sumă importantă în urma transferului, pentru a putea aduce un înlocuitor de calitate. Este un club care mi-a oferit foarte multe lucruri, am fost mereu fericit în cei patru ani pe care i-am petrecut aici. Și încă sunt aici. Am anunțat destul de devreme, ca să poată reacționa și clubul. Am vrut ca totul să se facă în mod respectabil. Le-am spus, dacă nu vreți să plec, voi rămâne", a spus Mbappe.
Mbappe a mărturisit și că a fost deranjat de modul în care clubul a tratat această situație, spunând în public că acesta s-a hotărât să plece la finalul perioadei de mercato, lucru fals, după cum susține atacantul francez:
"Personal nu am apreciat cum Paris Saint-Germain a spus 'el a cerut să plece chiar în ultima săptămână din august', pentru că este greșit. M-a făcut să mă simt ca un hoț. Eu i-am anunțat devreme, de la sfârșitul lunii iulie. S-a mai spus că am refuzat șase sau șapte propuneri de prelungire a contractului, că nu am vrut să mai discut cu Leonardo. Toate aceste lucruri nu sunt adevărate", a declarat Kylian Mbappe.
Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
ACUM 14 ORE
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
IERI LA 11:59