Kylian Mbappe a jucat pe mai multe posturi de-a lungul timpului la PSG, fiind utilizat atacant central sau mijlocaș de bandă, dar este de părere că Lionel Messi poate oferi cel mai bun randament din postul de atacant central.
Internaționalul francez nu are o problemă cu faptul că Messi ar putea deveni liderul lui PSG din ofensivă, Mbappe fiind dispus să evolueze mai mult în benzi.
Messi a înscris golul 3 al PSG-ului, în minutul 38, în timp ce Mbappe a închis tabela în minutul 67. Dacă Messi a evoluat pe postul de atacant central în acest meci, Mbappe a jucat în stânga, având o evoluție solidă pe acel post.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Acesta a fost primul gol marcat de Messi în 2022 și al doilea reușit în tricoul lui PSG în Ligue 1.

Mbappe i-a găsit postul ideal lui Messi la PSG

Internaționalul francez a fost întrebat la finalul partidei unde crede că poate oferi Leo Messi cel mai bun randament, ținând cont de evoluția pe care a avut-o în meciul cu Lille, iar jucătorul de 23 de ani nu a ezitat să răspundă: "Nu sunt antrenor, dar Leo este un jucător care trebuie să atingă mingea, să simtă jocul. Cred că este o poziție bună pentru el. Are mai multă libertate, se poate mișca fără oprire și se poate demarca atunci când trebuie.
Dincolo de asta, eu pot juca oriunde. Am început fotbalul în centru, apoi în dreapta, iar acum în stânga, dar încă am destul spațiu de manevră. Pentru moment ne simțim bine așa. Ulterior, va trebui să-l reintegrăm și pe Neymar în echipă pentru că este un jucător important care ne schimbă echipa. Vom vedea ce se întâmplă când se va întoarce", a precizat Mbappe, conform Goal.
Neymar a revenit la antrenamentele lui PSG, dar absentează din 28 noiembrie din cauza unei accidentări la gleznă. Francezii speră că Neymar va putea evolua în prima manșă din optimile Ligii Campionilor, împotriva lui Real Madrid, care va avea loc pe 15 februarie.
CITEȘTE ȘI:

Mbappe rămâne concentrat la PSG

Mbappe este un jucător exponențial pentru PSG, dar în continuare se discută despre viitorul acestuia, în condițiile în care se află în ultimele luni de contract cu liderul din Franța.
Real Madrid este echipa care l-a dorit cel mai bun pe starul parizienilor, fiind cea mai plauzibilă destinație pentru jucătorul de 23 de ani. Mbappe este conștient de speculațiile legate de viitorul său, dar insistă că nu a fost luată încă o decizie cu privire la următoarea sa destinație.
Întrebat fiind despre viitorul său la finalul meciului cu Lille, jucătorul a precizat: "Nu am luat încă nicio decizie în legătură cu viitorul meu. Duelul cu Real Madrid din Liga Campionilor schimbă multe lucruri. Deși am libertatea de a face ce vreau în acest moment, nu am de gând să discut cu o echipă împotriva căreia urmează să jucăm. Sunt concentrat să câștig împotriva lui Real Madrid, iar apoi vom vedea ce se întâmplă", a precizat jucătorul lui PSG.
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
IERI LA 07:30
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
24/05/2022 LA 04:56