Deja campioană a Franței, PSG a înregistrat duminică seară al treilea rezultat consecutiv de egalitate. Echipa lui Mauricio Pochettino a condus cu 2-0 în meciul cu Troyes, dar oaspeții au reușit să revină și să obțină un punct din deplasarea pe Parc des Princes.
Deși i-au avut pe teren pe Mbappe, Neymar și Messi până la final, cei de la PSG nu au putut obține victoria în fața echipei de pe locul 15 al clasamentului din Ligue 1.
La finalul partidei, Marco Verratti a dezvăluit că PSG a trecut printr-o perioadă dificilă după eliminarea din optimile Champions League. Italianul a punctat că echipa sa ar fi putut obține rezultate mai bune, dar că jucătorii au fost afectați de înfrângerea suferită în fața celor de la Real Madrid.
Premier League
Lionel Messi, nepotrivit pentru Premier League? "Nu ar face față la nicio echipă din top 6"
ACUM O ZI
În plus, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a explicat că fotbaliștii lui Pochettino s-au antrenat foarte puțin împreună, iar asta i-a costat puncte importante.
"Cred că puteam obține rezultate mult mai bune cu această echipă. A fost un sezon dur. Este dificil să creezi o echipă când se schimbă atât de multe lucruri. Trebuie să păstrăm părțile bune ale acestui sezon.
Ne-am antrenat destul de puțin împreună. Am impresia că în primele șase luni nu am reușit să facem mai mult de trei antrenamente în care să fim toți. Meciul cu Real Madrid ne-a ucis", a declarat Verratti.
Citește și:

Paredes visează la un transfer la Real Madrid

PSG nu mai reprezintă acel punct de atracție suprem pentru jucătorii de talie mondială, iar Leandro Paredes este unul dintre fotbaliștii importanți care au spun-o clar. Argentinianul, cumpărat cu 40 de milioane de euro de la Zenit acum 4 ani, visează la un transfer la cea mai mare echipă a Spaniei.
Mijlocașul de 27 de ani a cucerit două titluri în Ligue 1 și a contribuit decisiv la toate reușitele parizienilor. Acum, Paredes a dezvăluit într-un interviu acordat celei mai importante televiziuni de sport din țara natală, TYC, că își dorește mai mult ca orice să semneze cu Real Madrid.
"Nu trebuie să ne mințim! Orice fotbalist din lume vrea să ajungă într-o zi la Real Madrid. Este un club foarte important! Am un respect deosebit pentru PSG și m-am simțit foarte bine în Franța, dar Realul este cu adevărat o echipă magică", a spus Paredes.
Mijlocașul argentinian visează și la încă un trofeu cu naționala, alături de colegul său de la PSG, Lionel Messi. Selecționata 'pumelor' a reușit să câștige pentru prima dată după aproape două decenii Copa America și acum visează la trofeul suprem.
Turneul final din Qatar este ultima șansă pentru Messi de a deveni campion mondial. Acesta este trofeul la care argentinienii au avut "interzis" din 1986, când Diego Maradona a devenit erou național.
Ligue 1
O nouă șansă pentru Neymar? Ce planuri are Christophe Galtier cu starul brazilian
IERI LA 18:57
Ligue 1
PSG își prezintă mâine noul antrenor! Despărțirea de Pochettino nu a fost încă anunțată
04/07/2022 LA 14:16