Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Mbappe către colegii de la PSG prin care le-a spus unde va juca, cel mai târziu, în vara viitoare

Ion Alexandru

Actualizat 12/09/2021 la 11:23 GMT+3

Jurnalistul specializat în transferuri, Fabrizio Romano a dezvăluit că Mbappe le-a spus colegilor de la PSG că nimic nu-i poate spulbera visul de a juca la Real Madrid.

Kylian Mbappé (PSG)

Credit imagine: Getty Images

Mbappe este obiectivul numărul 1 pentru Real, iar francezul poate ajunge la Madrid chiar din această iarnă. PSG riscă să-l piardă gratis după ce în urmă cu 2 săptămâni a rezistat asaltului exercitat de Real. 180 de milioane de euro a fost ultima oferta a lui Florentino Perez, dar PSG a refuzat în speranța că-l poate determina să semneze prelungirea contractului.
Jurnalistul specializat în transferuri Fabrizio Romano a dezvăluit că Mbappe le-a spus colegilor de vestiar că pentru el nu contează când ajunge la Madrid.
"Voi juca la Real. Asta e dorința mea, indiferent dacă în 2021 sau 2022" le-ar fi spus Mbappe colegilor în ultimele zile ale lunii august.
"Planul lui Perez a fost întotdeauna acela de a-l transfera pe Mbappe în această vară și pe Haaland anul viitor, lucru despre care a discutat deja cu cei de la Dortmund și cu jucătorul. În acest fel, madrilenii pot gestiona costurile unui transfer în fiecare an fără a-și face probleme financiare. Cei de la Real Madrid sunt încrezători că această negociere se va încheia cu Mbappe îmbrăcat în alb. Kylian va deveni marea vedetă a echipei de pe Bernabeu, unde va juca alături de prietenul său Karim Benzema. El va fi marea vedetă din La Liga, după plecările lui Neymar, Cristiano Ronaldo și Messi." potrivit junalistului Eurosport Spania Fermin De La Calle.

Karim Benzema: Sunt sigur că Mbappe va juca pentru Real Madrid

Chiar dacă tratativele dintre Real și PSG pentru transferul lui Mbappe au eșuat deocamdată, Benzema este convins că starul de pe Parc des Princes va merge, mai devreme sau mai târziu, la Madrid.
30 iunie 2022 este data la care va expira contractul lui Kylian Mbappe cu Real Madrid.
Kylian Mbappé
”Eu și Mbappe ne înțelegem foarte bine pe teren și în afara acestuia, și este clar că aș vrea să fie cu mine la Real Madrid, care este cea mai bună echipă din lume. Sunt sigur că într-o zi va juca pentru Madrid”, a declarat Karim Benzema, citat de AS.
Kylian Mbappe a refuzat mai multe propuneri de prelungire a contractului cu PSG. Internaționalul francez a spus ”pas” unui salariu de 45 de milioane de euro net/an, care l-ar fi făcut cel mai bine plătit fotbalist din lume.
Presa iberică susține că Florentino Perez va da atacul decisiv pentru Kylian Mbappe în iarnă, când francezul va intra în ultimele 6 luni de contract cu PSG și va putea semna cu orice echipă. Tot atunci, Real Madrid plănuieşte să ofere mai mulţi bani pentru transferul lui Erling Haaland. Relaţia dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid este una foarte bună, iar primele tatonări pe subiectul Haaland au fost pozitive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo