Lionel Messi s-a despărțit vara trecută de Barcelona, semnând cu PSG. Argentinianul s-a mutat la Paris cu toată familia, dar nu s-a acomodat în Franța foarte repede, în primul sezon în tricoul parizienilor nereușind să strălucească așa cum o făcea în Spania.
Acum, înainte de a începe pregătirile pentru noua stagiune, Messi a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului, în care a vorbit despre primul an petrecut pe Parc des Princes.
Fotbalistul a fost întrebat, printre altele, care au fost cele mai speciale 3 momente pe care le-a trăit în primul său sezon în Franța, iar argentinianul a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.
Ligue 1
Messi, mină de aur pentru PSG! Cum au făcut parizienii 700 de milioane de € pe spatele starului
24/06/2022 LA 12:30
"Am experimentat multe premiere în Paris. Îmi aduc aminte de debutul meu cu Reims. A fost și primul meu meci pe Parc des Princes, care a fost foarte bun. Apoi a venit primul meu gol în campionat, cu Nantes", a declarat Lionel Messi, potrivit PSG Talk.
Citește și:

"Sezonul viitor va fi mult mai bun!"

Înainte de Finalissima, meciul în care câștigătoarea Campionatului European din 2020, Italia, a înfruntat campioana din Copa America, Argentina, starul lui PSG a acordat un interviu pentru publicația argentiniană TyC Sports.
Messi a vorbit, printre altele, despre finala Champions League, care s-a jucat la Paris, între Real Madrid și Liverpool, spunând că nu consideră că "galacticii" lui Carlo Ancelotti au fost cea mai bună echipă din această stagiune a cupelor europene.
În plus, argentinianul a vorbit și despre cât de greu i-a fost să se acomodeze în primul sezon la PSG, explicând de ce nu a strălucit la fel cum a făcut-o în cei 20 de ani petrecuți pe Camp Nou.
"Sezonul viitor va fi mult mai bun pentru mine la PSG, sunt convins. Nu a fost ușor după vara aceea nebună. Mi-a fost cu adevărat dificil să înțeleg ce s-a întâmplat, nu mă așteptam să plec de la Barcelona, a fost un șoc", a spus Lionel Messi.
Ligue 1
La mulți ani, Lionel Messi! Fotbalist genial, colecționar de recorduri și un idol pentru miliarde
24/06/2022 LA 08:06
Ligue 1
Un an de la cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istorie. Ce s-a întâmplat la PSG?
19/06/2022 LA 04:51