Lionel Messi a fost prezentat oficial la Paris în urmă cu o săptămână. Argentinianul a declarat atunci că este nerăbdător să reia antrenamentele și să-și petreacă timpul cu coechipierii săi, precizând că staff-ul tehnic va lua decizia privind debutul său, în funcție de forma fizică pe care o va arăta.
Potrivit jurnaliștilor Sky Sports, Messi, care va purta numărul 30 la PSG, este așteptat să intre pentru prima dată pe teren după transferul în Franța pe 29 august, în deplasarea de la Reims. Fotbalistul se antrenează în această perioadă alături de colegii săi, însă Mauricio Pochettino a spus că Messi mai are un pic de lucru pentru a reveni în cea mai bună formă în urma vacanței pe care și-a luat-o după Copa America.
Fostul decar al Barcelonei a ratat primele două etape din noul sezon al Ligue 1 și, cel mai probabil, va lipsi și de la meciul cu Brest, programat vineri, de la ora 22:00.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
"În ceea ce privește momentul în care s-ar putea să-l vedem pe Leo pe teren, trebuie să avem răbdare, pentru el este abia a doua zi de antrenamente după o lună de când a jucat ultimul meci la Copa America.
Vom face totul pas cu pas, ne vom cunoaște și îl vom face să se simtă în formă și confortabil, astfel încât să poată debuta atunci când va fi pe deplin în formă", a declarat Pochettino după meciul cu Strasbourg din weekend-ul trecut, partidă în startul căreia noile transferuri ale PSG-ului au fost prezentate oficial în fața suporterilor pe Parc des Princes.

Transferul lui Messi la PSG, criticat

Transferul lui Messi la PSG a creat foarte mult entuziasm în lumea fotbalului, subiectul fiind dezbătut pe toate părțile în presa internațională. Există însă multe voci care pun la îndoială onestitatea parizienilor în ceea ce privește fair-play-ul financiar, considerându-se că a avea atâția jucători de valoarea, cu salarii uriașe, reprezintă o sfidare a concurenței.
Borussia Dortmund este primul mare club din Europa care a reacționat vehement față de mutarea lui Messi la PSG. Hans-Joachim Watzke, directorul general al nemților, a taxat transferul lui Messi, având și o remarcă ironică.
"PSG are mijloace economice diferite față de 85% dintre echipele europene. E clar că asistăm la o concurență neloială, și asta se întâmplă de mult. Nu sunt invidios. Sincer, nu mi-ar plăcea să îngenunchez în fiecare dimineață la ora 4 în fața emirului Qatarului", a declarat Watzke pentru Bild.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14