Pentru Leo Messi, noua viață de la Paris îi dă mari bătăi de cap, iar presa din Spania face zilele acestea o serie de dezvăluiri din interiorul trupei lui Pochettino. Messi nu și-a găsit încă locul pe Parc des Princes și tot mai mulți îl acuză pe argentinian pentru jocul slab al echipei. Nici presa din Franța nu ezită să-l atace pentru evoluțiile sale șterse.
Mai mult, nici familia lui Messi nu pare că-și găsește locul la Paris, după o lungă perioadă pe care au petrecut-o la Barcelona. Deși Leo se aștepta la o adaptare mult mai rapidă, acest proces se pare că durează foarte mult. La începutul acestui sezon, primele meciuri au fost pierdute din lipsă de ritm, încă două în septembrie din cauza unei accidentări, iar vineri, Leo a fost înlocuit la pauză din cauza unei probleme fizice.
Premier League
Capitolul la care Ronaldo l-a întrecut pe Messi în istoria Balonului de Aur, deși are doar 5 trofee
ACUM 14 ORE

Messi dă vina pe PSG pentru evoluțiile slabe – El Nacional

În plus, statisticile nu sunt nici ele de partea lui Messi. PSG s-a descurcat mai bine în competiții fără argentinian pe teren. Trupa lui Pochettino a marcat 24 de goluri în 765 de minute în acest sezon fără Messi, marcând un gol la fiecare 32 de minute. Cu Messi în teren a marcat doar 5 goluri în 550 de minute, unul la fiecare 110 minute. Aceste date sunt dovada faptului că Messi nu s-a integrat în echipă și nici nu poate face prea multe pentru a-și ajuta colegii.
El Nacional scrie că tatăl lui Leo, Jorge Messi, ar fi foarte nemulțumit de ce se întâmplă la echipă și ambii ar da vina pe PSG pentru numeroasele accidentări pe care fostul star al Barcelonei le are de când a sosit în Franța. Nasser Al-Khelaifi i-a deschis ușa lui Neymar, iar dacă va primi o ofertă pe măsură, îl va lăsa pe brazilian să plece, fapt care ar reprezenta o mare lovitură pentru Messi, având în vedere prietenia pe care o are cu Neymar.
Aceeași sursă scrie că din acest motiv, între "Jorge Messi și Al-Khelaifi s-a declanșat un război rece". Tatăl lui Leo ar fi cerut soluții, iar șeicul din conducerea lui PSG ar avea deja o soluție pregătită pentru ca Messi să câștige încredere în echipă: să-l cedeze pe Neymar și să-i facă lui Salah o ofertă de nerfuzat, după cum scria ieri Calcio Mercato.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Liga
Dembele mai are două săptămâni la dispoziție să-și prelungească înțelegerea cu Barcelona
ACUM 17 ORE
Premier League
Reacția incredibilă a lui Ronaldo la 24 de ore după ce Messi a câștigat al 7-lea Balon de Aur
ACUM 18 ORE