Lionel Messi este noul jucător al celor de la PSG. După despărțirea de Barcelona, argentinianul a ales să joace pentru vicecampioana Franței, alături de Neymar, Di Maria, Ramos și Mbappe.
Messi a avut o vară încărcată. Până la evenimentele din ultima săptămână, fotbalistul a fost prezent cu naționala Argentinei la Copa America, reușind să câștige trofeul la care a visat enorm.
Ulterior, transferul lui Messi a fost unul dintre cele mai importante subiecte din presa sportivă, interesul față de viitorul argentinianului fiind extrem de ridicat. Fanii i-au urmărit fiecare mișcare și i-au analizat fiecare declarație, luându-i cu asalt conturile de pe rețelele de socializare.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 8 ORE
În urma a tot ceea ce s-a întâmplat în ultima lună, Lionel Messi a devenit sportivul cu cele mai apreciate postări pe Instagram. Fotbalistul, care a cucerit în această vară Copa America, l-a depășit pe Cristiano Ronaldo și în social media, ocupând în întregime topul fotografiilor cu cele mai multe like-uri.
Cea mai apreciată postare a lui Messi, care a adunat 21,8 milioane de like-uri, este cea din seara finalei Copei America, când argentinianul s-a fotografiat cu trofeul, exprimându-și bucuria și mândria de a fi câștigat.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199160.png
Pe locul 2, cu 21 de milioane de aprecieri, se află prima postare a argentinianului după oficializarea transferului său la PSG, care include fotografia cu tricoul cu numărul 30 și mesajul prin care fotbalistul le-a promis fanilor francezi că este motivat să dea totul pentru a-și atinge obiectivele.
Podiumul celor mai apreciate fotografii ale unui sportiv pe Instagram este completat de postarea lui Messi de pe 8 august, când fostul decar al Barcelonei și-a luat rămas bun de la echipă și de la fanii catalani printr-o conferință de presă. Ulterior, el a publicat o serie de imagini de pe Camp Nou, notând că nu și-ar fi dorit să se despartă acum de club și în niciun caz în maniera în care a făcut-o, asigurându-i pe suporteri de recunoștința sa.

PSG, în atenția fanilor lui Messi

Fanii parizienilor sunt în extax după transferurile efectuate de club în această vară, mai ales de aducerea lui Messi pe Parc des Princes. Dovadă stă numărul record de tricouri cu numele lui Messi vândute în doar 7 minute.
În plus, popularitatea clubului din capitala Franței a crescut enorm de la anunțul mutării și pe rețelele de socializare. În mediul online, fanii lui Messi au devenit peste noapte fani ai lui PSG și în numai 24 de ore de la prezentarea oficială a argentinianului, numărul de urmăritori ai paginii de Instagram a celor de la PSG s-a dublat.
La începutul săptămânii, parizienii aveau ceva mai puțin de 20 de milioane de urmăritori, iar acum numărul a depășit 46 de milioane, fiind într-o continuă creștere.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17