Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Messi este modest şi liniştit" – Hakimi, surprins de comportamentul argentinianului

Romeo Ene

Publicat 26/09/2021 la 17:14 GMT+3

Hakimi a fost transferat în această vară de PSG de la Inter, în ceea ce a fost una dintre cele mai spectaculoase campanii de transferuri din istorie pentru un club de fotbal, iar marocanul a vorbit despre comportamentul lui Messi în vestiar.

Messi, Ramos, Donnarumma, Hakimi, Wijnaldum

Credit imagine: Getty Images

Fundaşul a mărturisit că este "un vis" pentru el să evolueze alături de Messi, despre care afirmă că este un tip mai rezervat decât îşi imaginase.
Este "modest şi liniştit" după spusele lui Hakimi, care este surprins de comportamentul argentinianului.
Messi a părăsit Barcelona în această vară după 21 de ani, din cauza problemelor financiare întâmpinate de clubul catalan, însă s-a orientat rapid şi a semnat cu PSG pe 2 ani, acolo unde nu a reuşit să înscrie până acum.

Hakimi, despre cum este Messi în afara terenului: "Nu mă aşteptam"

Prin transferul lui Messi, parizienii forţează câştigarea UEFA Champions League pentru prima dată în istorie, dar se pare că mijlocaşul nu se vede mai presus decât restul colegilor săi, conform spuselor lui Hakimi: "Construirea unei relaţii tehnice cu el este uşoară! Îi dau mingea, aleg, iar el o pune acolo unde trebuie. Am fost surprins de modul în care s-a comportat, este modest şi liniştit", a spus Hakimi, pentru L’Equipe.
Hakimi este recunoscător pentru oportunitatea de a juca alături de Messi și crede că el și restul colegilor săi pot ajunge la un alt nivel, ţinând cont de faptul că evoluează alături de un câştigător al Balonului de Aur de 6 ori.
"Nu mă aşteptam ca Messi să părăsească Barcelona, iar când am aflat că vine aici, ce puteam să mai spun? Un vis pentru mine! Am jucat cu mulți jucători minunați și singurul care mi-a lipsit a fost Messi! Sunt mândru că evoluez alături de un fotbalist atât de bun!
Pentru a progresa, voi fi atent la modul cum se antrenează, la modul în care evoluează. Va crește echipa, iar odată cu ea, jucătorii îşi vor îmbunătăţi abilităţile. Vorbim aceeași limbă, în plus, încetul cu încetul, ne cunoaştem din ce în ce mai bine", a precizat marocanul.
Messi a avut o scurtă pauză, ţinând cont că a câştigat Copa America cu Argentina în luna iulie, iar Pochettino a încercat să-l integreze progresiv în echipa lui PSG.
În cele din urmă, a debutat într-o victorie cu Reims, scor 2-0, din postura de rezervă, pe 29 august, iar apoi a evoluat în primul meci din UEFA Champions League, egalul cu Brugges, scor 1-1.
Fostul căpitan al Barcelonei a ratat ultimele două jocuri ale lui PSG din cauza unei leziuni la genunchi, dar ar putea fi în lot pentru partida cu City de marţi, din grupele UEFA Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo