Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi i-a găsit înlocuitorul perfect lui Mbappe la PSG! Al-Khelaifi, "somat" să-l transfere în iarnă

Irina Aldea

Publicat 03/10/2021 la 08:59 GMT+3

Al-Khelaifi tocmai a aflat prețul fericirii lui Leo Messi la PSG și e dispus să facă orice pentru a-i îndeplini argentinianului toate dorințele, mai ales în contextul în care Mbappe e cu un picior în afara Parc des Princes. Francezul e dorit cu insistență de Real Madrid, iar posibilul său înlocuitor la PSG va fi de vânzare în iarnă pentru doar 15 milioane de euro.

Messi, Mbappe, Al-Khelaifi

Credit imagine: Eurosport

Leo Messi nu este încă pe deplin adaptat la Paris, dar începe ușor ușor să și zâmbească pe Parc des Princes. După ce a părăsit Barcelona în vară, Messi a venit cu gânduri mari la Paris, dar încă nu se simte confortabil. Argentinianul i-a dat de înțeles lui Al-Khelaifi că fericirea sa are un preț și unul destul de modest, dacă ne gândim la potențialul financiar al conducerii de la PSG.
Messi vrea să câștige tot cu PSG, însă are o condiție: să fie însoțit de oamenii în care încredere deplină. Nasser Al-Kehalifi de partea cealaltă își dorește ca vedetele din echipă să se simtă cât mai bine posibil și să dea randament pe teren, atât în Ligue 1, dar mai ales în Champions League.

Fericirea lui Leo Messi la PSG are un preț! Al-Khelaifi, dispus să-i îndeplinească orice dorință

În vestiarul parizienilor nu este totul roz. Neymar și Mbappe au avut probleme în trecut, iar Messi, care a sosit la Paris de curând, încă se întreabă care este rețeta succesului la noua echipă. Totuși, golul marcat cu Manchester City l-a mai liniștit. Totuși, Mbappe e pe picior de plecare de la PSG. Francezul nu a dorit să-și prelungească contractul la Paris și așteaptă ca Real Madrid să facă în continuare mișcări ofensive pentru a-l aduce pe Bernabeu.
PSG s-a resemnat și e în căutarea unui nou atacant, iar Messi are soluția pentru Al-Khelaifi, mai ales că și el s-ar simți mult mai bine în posibila formulă viitoare a echipei de pe Parc des Princes. Este vorba despre fostul său coleg de la Barcelona, dar și bun prieten, Luis Suarez, actualmente fotbalist al celor de la Atletico Madrid. Potrivit El Confidencial, Messi i-ar fi transmis deja lui Al-Khelaifi dorința sa cu privire la Luis Suarez.
Lionel Messi and Luis Suarez
Uruguayanul își încheie contractul pe Wanda Metropolitano la finalul sezonului acestuia, iar în iarnă ar putea semna cu noua lui echipă. Atât pentru Messi, cât și pentru Neymar, semnarea lui Luis Suarez ar reprezenta o veste excelentă, care ar face plecarea lui Mbappe mai ușor de acceptat.
Astfel, trio-ul magic al Barcleonei care a cucerit ultimul trofeu UEFA Champions League, în 2015, s-ar putea reuni, dar pe Parc des Princes. Aceeași sursă transmite că Suarez ar putea fi de vânzare în iarnă pentru numai 15 milioane de euro, actuala lui cotă de piață, potrivit Transfermarkt, o sumă mai mult decât accesibilă pentru conducerea lui PSG, mai ales că este vorba despre o dorință specială a lui Leo Messi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo