Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi nu uită și nu iartă! Leo a dat ordin la PSG ca Pochettino să plece! Ce antrenor vrea în loc

Irina Aldea

Publicat 15/10/2021 la 16:26 GMT+3

Mai mult ca oricine, Leo Messi știe că poziția lui Mauricio Pochettino la PSG este în mare pericol. Presa catalană anunță că fotbalistul a vorbit deja cu Al-Khelaifi în privința înlocuitorului antrenorului argentinian.

Leo Messi & Mauricio Pochettino

Credit imagine: Getty Images

El Nacional anunță că Leo Messi știe mai bine ca oricine din echipă că viitorul lui Mauricio Pochettino la PSG e în mare pericol. Plecarea antrenorului argentinian nu este iminentă, potrivit sursei citate, însă conducerea clubului parizian începe să aibă îndoieli tot mai mari privind capacitatea sa de a conduce echipa spre reușite, dar mai ales spre titlul UEFA Champions League.
PSG a început deja, la sfatul lui Messi, să îi caute înlocuitor lui Pochettino, așteptând ca argentinianul să facă pași greșiți în cadrul UCL. Lista este condusă de două nume. Primul este Zinedine Zidane, un idol al francezilor care a demonstrat la Real Madrid că are valoare și în funcția de antrenor. Zizou a refuzat deja oferta noilor șefi de la Newcastle, iar presa din Marea Britanie scrie că francezul ar aștepta să devină selecționer al Franței.

Leo Messi ar fi vorbit cu Al-Khelaifi despre înlocuitorul lui Pochettino la PSG

Al doilea antrenor de pe lista șeicilor de la PSG este chiar preferatul lui Leo Messi, un alt argentinian, Marcelo Gallardo, care se afla în cărți pentru preluarea Barcelonei când echipa avea probleme cu Quique Setien la conducere. Și atunci, ca și acum, Gallardo era favoritul lui Messi. Argentinianul mai are contract cu River Plate până pe 31 decembrie 2021, așa că șeicii din conducerea lui PSG se gândesc să facă o mișcare în acest sens pentru a-i mai îndeplini un vis lui Messi.
Presa catalană scrie că Messi nu a uitat momentul în care Pochettino l-a scos din teren în meciul cu Lyon încă din minutul 75. Starul argentinian a reacționat atunci ieșind foarte supărat de pe teren, iar Pochettino a spus după meci că niciun jucător din echipa sa nu poate decide când poate juca și când nu, iar el este singurul care poate lua asemenea hotărâri.
Messi, obișnuit cu un tratament preferențial la Barcelona, nu a primit deloc bine acel discurs al lui Pochettino. Din acest motiv, Messi s-a hotărât să nu facă nimic pentru a-l susține pe argentinian pe banca lui PSG, ba dimpotrivă, să poarte discuții cu șefii clubului în această direcție. De altfel, nici șeicii nu au fost prea fericiți când au văzut că Messi s-a enervat chiar la debutul său pe Parc des Princes.
El Nacional mai scrie că deși conducerea lui PSG l-ar prefera pe Zidane, ei sunt conștienți că antrenorul ar accepta mai degrabă o ofertă din partea echipei naționale a Franței, poziție pe care ar putea-o primi după Cupa Mondială din Qatar 2022, atunci când Didier Deschamps este așteptat să plece. Din acest motiv, Marcelo Gallardo a ajuns favorit pentru preluarea funcției lui Pochettino, datorită reușitelor sale pe banca lui River Plate, dar și pentru trecutul său la PSG, acolo unde a jucat în sezonul 2007-2008.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo