Lionel Messi nu a avut cele mai bune evoluții de când a ajuns la PSG, iar unul dintre motive au fost și micile accidentări care l-au deranjat pe starul argentinian. De altfel acesta a lipsit la ultimele 2 dueluri ale francezilor, cu Lepzig și Bordeaux, iar pauza competițională de 2 săptămâni era perfectă pentru ca starul să fie recuperat 100%.
Doar că antrenorul naționalei Argentinei nu a ținut cont de situația delicată a lui Messi și l-a convocat pe acesta pentru partidele cu Uruguay și Brazilia, din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.
În aceeași situație cu Messi se află și Leandro Paredes, care nu a jucat pentru PSG în ultimele 6 meciuri, dar a fost de asemenea convocat șla naționala "Pumelor".
Ligue 1
Luis Suarez a dezvăluit marea problemă a lui Messi la PSG: "Vorbim zilnic, mereu îmi spune asta"
ACUM 15 ORE
Citește și:

Messi, "obligat" să meară la națională, deși nu este 100% fizic

PSG a încercat să-și protejeze jucătorii și să nu-i lase să călătorească în America de Sud, dar nu a avut sorți de izbândă deși a apelat la FIFA. Într-un interviu acordat pentru francezii de la Le Parisien, Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, a afirmat că nu este de acord ca cluburile să fie obligate să lase jucători cu probleme medicale la loturile naționale.
"Nu suntem de acord să lăsăm la națională un jucător care are probleme fizice sau care este în faza de recuperare după o accidentare. Nu are nicio logică și acest tip de situație merită să fie definită printr-un regulament FIFA", a declarat Leonardo, citat de Mundo Deportivo.
Ținând cont de faptul că Argentina este aproape calificată la mondialul de anul viitor, nemulțumirea celor de la PSG este de înțeles. Totuși, echipele de club sunt constrânse de actualul regulament, iar jucătorii se află și ei într-o situație ingrată, fiindu-le imposibil să refuze echipele naționale chiar dacă au provleme fizice minore.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Cotele pentru Balonul de Aur 2022. Un jucător care nu a prins lista de 30 în 2021, printre favoriți
ACUM 16 ORE
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 18 ORE