PSG o va înfrunta miercuri, de la ora 22:00, în deplasare pe RB Leipzig, într-un meci din a patra etapă a grupelor Champions League. Lionel Messi va rata returul cu nemții, nefiind inclus în lot din cauza unei accidentări musculare, care a fost și motivul pentru care fotbalistul a fost scos de pe teren la pauza meciului cu Lille, din campionat.
Potrivit presei din Spania, Messi nu se confruntă doar cu dureri musculare, ci are probleme și la genunchi, resimțind încă intrarea dură al cărei protagonist a fost în septembrie, în timpul partidei dintre Argentina și Venezuela.
Cupa Mondială FIFA
Canelo Alvarez și-a cerut scuze, după ce l-a amenințat cu bătaia pe Messi! Mesajul pugilistului
ACUM O ZI
Astfel, pentru a se recupera cât mai repede, fostul căpitan al Barcelonei se va întoarce în Spania. Potrivit Mundo Deportivo, argentinianul va merge la clinica din Madrid la care s-a tratat în 2015, când a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul stâng.
În funcție de ceea ce vor vedea medicii și de cum va decurge recuperarea, Messi este așteptat să lipsească și de la meciul cu Bordeaux, din a 13-a etapă a Ligue 1. Fotbalistul speră să se poată reface până pe 17 noiembrie, când este programată partida cu Brazilia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

"Are nevoie de timp să se adapteze!"

Strălucirea cu care Messi a obișnuit lumea a devenit acum o presiune pe sine însuși, deoarece toți se așteaptă ca el "să facă minuni" și la PSG, așa cum făcea odinioară la Barcelona. Francezii sunt pretențioși, iar răbdarea acestora cu Messi pare să fie la limită.
Printre valuri de ironii și critici, fotbalistul și-a găsit și un susținător. Javier Pastore a vorbit despre situația lui Lionel Messi pe Parc des Princes. Fostul fotbalist al parizienilor a spus că se aștepta ca lui Leo să nu-i fie foarte ușor după despărțirea de Barcelona, dar s-a arătat convins că argentinianul va juca din ce în ce mai bine, urmând a reveni la forma care l-a consacrat din a doua parte a acestui sezon.
"Nu sunt surprins că debutul în Ligue 1 este dificil, e normal, e prima dată când schimbă clubul. Eu am trecut prin două schimbări de mediu înainte să ajung în Franța. M-am mutat de la Cordoba la Buenos Aires, iar de acolo la Palermo.
E ceva nou pentru el. Colegii sunt noi, sunt unii pe care nu îi cunoștea, este într-un campionat pe care nu îl cunoștea, joacă împotriva unor echipe cărora nu a mai jucat.
Are nevoie de timp să se adapteze. Însă are calitate, în Champions League arată că e mereu prezent pentru că e o competiție pe care o cunoaște, cu jucători pe care i-a întâlnit deja în diferite rânduri. Îl vom vedea pe adevăratul Messi în a doua parte a campionatului", a declarat Javier Pastore pentru beIN Sports.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Cupa Mondială FIFA
Messi și Szczesny au făcut un pariu uluitor! Polonezul a pierdut, dar a dezvăluit de ce nu va plăti
ACUM O ZI
Cupa Mondială FIFA
Messi l-a ignorat pe Lewandowski, când polonezul i-a întins mâna! Ce au declarat cei doi la final
IERI LA 05:48