PSG nu a avut nicio emoție pe terenul lui Lille, chiar dacă meciul se anunța unul dificil pentru formația lui Pochettino. Apărarea gazdelor a cedat pentru prima dată în minutul 10, când Danilo s-a trezit cu mingea la picior în apropiera porții și a marcat lejer pentru 1-0.
Lille a egalat în minutul 28 prin Sven Botman, după o pasă excelentă a lui Hatem Ben Arfa, dar ulterior pe teren a existat pe singură echipă.
Messi a ieșit penru prima dată la rampă în minutul 32, când a centrat ideal pentru Kimpembe, iar fundașul central i-a readus pe parizieni în avantaj cu o lovitură de cap. Peste numai 6 minute, Messi a a profitat de o bâlbâială a defensivei adverse și a finalizat cu o scăriță de efect, stabilind scorul pauzei.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
ACUM 5 ORE
Acesta a fost primul gol marcat de Messi în 2022 și al doilea reușit în tricoul lui PSG în Ligue 1.

Lille - PSG 1-5 | Parizienii s-au distrat pe terenul echipei care le lua titlul în sezonul trecut

În repriza secundă, PSG a continuat să atace, iar Danilo a făcut dubla în minutul 51, după o pasă a lui Leandro Paredes. Partida nu se putea termina fără ca Mbappe să iasă și el în evidență. Francezul a marcat golul meciului în minutul 67, cu un șut superb de la marginea careului, care s-a dus aproape de vinclu.
În urma reușitei de azi, Mbappe a intrat într-o categorie selectă, aceea a jucătorilor implicați decisiv în 300 de goluri marcate. Francezul are acum 203 goluri înscrise în carieră, la care se afaugă și 97 de pase decisive, totul în doar 314 meciuri jucate.
După golul lui Mbappe, PSG a redus motoarele și s-a terminat 1-5, rezultat care face ca PSG să-și mărească avansul din clasament. Parizienii au acum 13 puncte avans față de locul doi, ocupat acum de Marseille, după ce Nice a pierdut azi surprinzător cu Clermont. În etapa viitoare, PSG va juca pe Parc de Princes cu Rennes, formație clasată pe poziția a 5-a.
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
ACUM 5 ORE
Liga
Marca: Real Madrid tremură pentru prima oară pentru Kylian Mbappe. Ce s-a întâmplat
ACUM 9 ORE