Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul incredibil pentru care Lacazette nu poate juca în următorul amical al lui Lyon

Andrei Nicolae

Actualizat 22/07/2022 la 12:56 GMT+3

Alexandre Lacazette s-a întors la Olympique Lyon, după cinci ani petrecuți în tricoul lui Arsenal, iar francezul a fost folosit deja în trei meciuri amicale. Atacantul de 31 de ani va rata însă următoarea partidă de pregătire, în fața lui Feyenoord, deoarece a fost înțepat de viespi în cadrul unui antrenament organizat în Țările de Jos.

Alexandre Lacazette à l'entraînement avec l'OL

Credit imagine: Getty Images

Atacantul francez nu a fost singurul care a avut acest ghinion teribil, deoarece Moussa Dembele a fost la rândul său atacat de viespi, potrivit L’Equipe. Lacazette va lipsi cel mai probabil din partida amicală pe care echipa sa o va disputa în fața lui Feyenoord, pentru a se putea reface înaintea ultimului meci de pregătire împotriva lui Inter.
Incidentul s-a produs luni, la antrenamentul echipei din hexagon organizat în Țările de Jos, înaintea partidelor cu Willem II și cu ocupanta locului 3 din sezonul trecut în Eredivisie. Dembele nu a acuzat aceleași probleme precum compatriotul său și s-a pregătit ziua următoare de antremante fără probleme, organismul lui reacționând mai bine la înțepături.
Lacazette a fost folosit deja în trei partide de la revenirea sa la Lyon, însă francezul nu a reușit încă să spargă gheața și să marcheze. Atacantul a jucat în turneul de pregătire al lui Olympique împotriva unor echipe precum Anderlecht, Dynamo Kiev și Bourg en Bresse.
Citește și:

Lacazette: "Abia aștept să înceapă sezonul"

Francezul s-a întors la clubul unde s-a aflat în cea mai bună formă a carierei sale și pentru care a petrecut 14 ani din cariera sa de fotbalist. Lacazette a câștigat distincția de cel mai bun jucător din Ligue 1 în sezonul 2014/15 și a fost inclus în echipa campionatului în trei sezoane.
Jucătorul de 31 de ani a vorbit despre revenirea sa la gruparea din hexagon și este pregătit pentru o nouă provocare în tricoul lui Lyon:
"În ciuda absenței fotbalului european, proiectul a fost mult mai important decât orice altceva. M-am simțit dorit în vestiar și pe teren în acest proiect, deci a fost cea mai bună decizie.
Este entuziasmant să mă întorc. Abia aștept să înceapă sezonul. Am evoluat cu abilitățile mele de lider, am acumulat experiență. Vreau să ajut clubul să se întoarcă în partea de sus a campionatului. Am vorbit cu antrenorul, m-a sunat săptămâna trecută. Mi-a spus la ce se așteaptă de la mine", a declarat Lacazette, citat de Mirror.
Atacantul lui Lyon va avea ocazia să debuteze într-un meci oficial al echipei sale pe 5 august, când Olympique dă piept cu Ajaccio în prima etapă din noul sezon de Ligue 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo