Accidentarea lui Neymar este mai gravă decât s-a crezut inițial. Dacă ieri, presa din Franța scria că brazilianul va lipsi cel puțin două săptămâni, în cursul zilei de astăzi, Paris Saint-Germain a venit cu un update legat de starea de sănătate a lui Neymar.
Acesta va lipsi între 6 și 8 săptămâni, potrivit comunicatului emis astăzi de clubul parizian. Neymar a suferit o entorsă la glezna stângă și și-a afectat ligamentele, în victoria de pe terenul lui St. Etienne de ieri. Clubul a anunțat că va reveni cu un update în 72 de ore, pentru a anunța cu exactitate ce diagnostic va primi brazilianul.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 5 ORE

CE A POSTAT NEYMAR DUPĂ MECIUL LUI PSG DE LA ST. ETIENNE

La rândul său, Neymar a transmis un mesaj la finalul partidei de la St. Etienne. Brazilianul a postat câteva fotografii pe contul său de Instagram, unde a scris că este motivat să revină și mai puternic.
"Trebuie să mă recuperez. Din păcate, astfel de momente fac parte din viața unui sportiv. Asta trebuie să fac, să ridic capul și să merg înainte. Voi reveni mai puternic", a fost mesajul lui Neymar.
În acest moment, PSG este lider incontestabil în Ligue 1. Echipa lui Mauricio Pochettino are 12 puncte avans față de Rennes, ocupanta locului 2. În Champions League, parizienii mai au un singur meci de disputat, acasă cu Club Brugge, dar indiferent de rezultatele din ultima etapă, vor termina pe locul al doilea în Grupa A.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
IERI LA 07:28
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39