Neymar este protagonistul unei miniserii realizate de Netflix, care a fost lansată recent și care include interviuri cu super jucători precum Lionel Messi, Kylian Mbappe și David Beckham. În documentar, starul lui PSG a vorbit despre dorința sa de a se despărți de clubul francez în vara anului 2021, când ar fi vrut să se întoarcă la Barcelona pentru a juca din nou alături de Lionel Messi.
Neymar, care nu a fost niciodată sincer până acum cu privire la intenția sa de a semna din nou cu catalanii, a dezvăluit că tatăl său începuse vara trecută să negocieze cu oficialii clubului blaugrana. Brazilianul ar fi vrut să plece de la Paris după eliminările consecutive din Champions League, gândindu-se că la Barcelona, alături de Messi, va reuși să ridice trofeul deasupra capului.
"Am văzut că m-am simțit mai bine în altă parte. Nu a fost niciodată nimic împotriva suporterilor PSG, nici împotriva clubului în sine", a explicat Neymar.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
IERI LA 10:33
Revenirea brazilianului pe Camp Nou nu s-a mai produs, fotbalistul prelungindu-și ulterior contractul cu PSG până în 2025, însă visul său de a juca alături de Messi din nou s-a îndeplinit. Argentinianul nu a putut să semneze o nouă înțelegere cu Barcelona și s-a văzut nevoit să-și găsească o nouă echipă în vara anului trecut, ajungând să joace alături de Neymar și Mbappe.
Citește și:

NEYMAR: "VOM CÂȘTIGA FINALA CHAMPIONS LEAGUE CU 3-1!"

Neymar a împărțit lumea fotbalului în două. Jumatate dintre fani sunt atrași de stilul său spectaculos de pe gazon, dar și din afara terenului, iar ceilalți nu pot înțelege de ce brazilianul își irosește șansele de a deveni numărul 1 în lume. Un lucru este sigur: Neymar este același pe teren și în afara lui în ceea ce privește curajul de a-și trăi așa cum vrea viața.
La finalul lunii noiembrie, starul lui PSG a acordat un interviu pentru Oh My Goal, vorbind, printre altele, despre tridentul ofensiv construit cu bani grei de șeici la PSG. Obiectivul parizienilor a fost este și va fi cucerirea trofeului Champions League, iar finala pierdută în 2020 i-a ambiționat și mai mult pe miliardarii care conduc echipa.
Brazilianul a spus că este sigur că echipa lui Mauricio Pochettino se va impune în acest sezon în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, punctând și cine vor fi marcatorii din ultimul act.
"Cine marchează în finala Champions League din 2022? Lionel Messi, Kylian Mbappe și cu mine! Toți trei! O să câștigăm cu 3-1. Împotriva cui? Nu mă interesează și nu contează!", a declarat Neymar, printre zâmbete largi.
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
IERI LA 10:25
Ligue 1
Cât de afectată va fi PSG dacă Mbappe va decide să plece din Franța! "Mă iau durerile de stomac"
19/05/2022 LA 04:20