Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie

Bianca Dumitru

Publicat 26/01/2022 la 13:58 GMT+2

Neymar a dezvăluit într-un documentar lansat recent că și-a dorit să plece de la PSG pentru a i se alătura lui Lionel Messi la Barcelona. Chiar dacă nu a ajuns pe Camp Nou, brazilianului i s-a îndeplinit dorința de a fi din nou coechipierul starului argentinian.

Neymar face à l'OM, symbole d'un début de saison raté pour le Brésilien

Credit imagine: Getty Images

Neymar este protagonistul unei miniserii realizate de Netflix, care a fost lansată recent și care include interviuri cu super jucători precum Lionel Messi, Kylian Mbappe și David Beckham. În documentar, starul lui PSG a vorbit despre dorința sa de a se despărți de clubul francez în vara anului 2021, când ar fi vrut să se întoarcă la Barcelona pentru a juca din nou alături de Lionel Messi.
Neymar, care nu a fost niciodată sincer până acum cu privire la intenția sa de a semna din nou cu catalanii, a dezvăluit că tatăl său începuse vara trecută să negocieze cu oficialii clubului blaugrana. Brazilianul ar fi vrut să plece de la Paris după eliminările consecutive din Champions League, gândindu-se că la Barcelona, alături de Messi, va reuși să ridice trofeul deasupra capului.
"Am văzut că m-am simțit mai bine în altă parte. Nu a fost niciodată nimic împotriva suporterilor PSG, nici împotriva clubului în sine", a explicat Neymar.
Revenirea brazilianului pe Camp Nou nu s-a mai produs, fotbalistul prelungindu-și ulterior contractul cu PSG până în 2025, însă visul său de a juca alături de Messi din nou s-a îndeplinit. Argentinianul nu a putut să semneze o nouă înțelegere cu Barcelona și s-a văzut nevoit să-și găsească o nouă echipă în vara anului trecut, ajungând să joace alături de Neymar și Mbappe.
Citește și:

NEYMAR: "VOM CÂȘTIGA FINALA CHAMPIONS LEAGUE CU 3-1!"

Neymar a împărțit lumea fotbalului în două. Jumatate dintre fani sunt atrași de stilul său spectaculos de pe gazon, dar și din afara terenului, iar ceilalți nu pot înțelege de ce brazilianul își irosește șansele de a deveni numărul 1 în lume. Un lucru este sigur: Neymar este același pe teren și în afara lui în ceea ce privește curajul de a-și trăi așa cum vrea viața.
La finalul lunii noiembrie, starul lui PSG a acordat un interviu pentru Oh My Goal, vorbind, printre altele, despre tridentul ofensiv construit cu bani grei de șeici la PSG. Obiectivul parizienilor a fost este și va fi cucerirea trofeului Champions League, iar finala pierdută în 2020 i-a ambiționat și mai mult pe miliardarii care conduc echipa.
Brazilianul a spus că este sigur că echipa lui Mauricio Pochettino se va impune în acest sezon în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, punctând și cine vor fi marcatorii din ultimul act.
"Cine marchează în finala Champions League din 2022? Lionel Messi, Kylian Mbappe și cu mine! Toți trei! O să câștigăm cu 3-1. Împotriva cui? Nu mă interesează și nu contează!", a declarat Neymar, printre zâmbete largi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo