Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar i-a închis definitiv ușa Barcelonei! Unde își mai dorește să joace înainte de a se retrage

Bianca Dumitru

Publicat 23/02/2022 la 12:04 GMT+2

Neymar a dezvăluit într-un documentar lansat recent că și-a dorit să plece de la PSG pentru a i se alătura lui Lionel Messi la Barcelona. Brazilianul a rescunoscut din nou acest lucru în cadrul unui podcast, în care a vorbit despre planurile sale de viitor, anunțând la ce echipă își dorește să evolueze.

Neymar im Trikot von PSG

Credit imagine: Getty Images

Neymar este protagonistul unei miniserii realizate de Netflix, care a fost lansată recent și care include interviuri cu super jucători precum Lionel Messi, Kylian Mbappe și David Beckham. În documentar, starul lui PSG a vorbit despre dorința sa de a se despărți de clubul francez în vara anului 2021, când ar fi vrut să se întoarcă la Barcelona pentru a juca din nou alături de Lionel Messi.
Informația a fost reiterată în cadrul podcastului realizat de brazilianul Ronaldo, unde atacantul de 30 de ani a spus că nu se mai pune problema ca el să se întoarcă acum pe Camp Nou.
"Am făcut totul ca să mă întorc la Barcelona, dar nu a fost posibil, nu am reușit. Messi a avut oportunitatea de a veni la PSG, îmi este prieten și sunt foarte fericit că a venit", a declarat Neymar, citat de Mundo Deportivo.
Fotbalistul a vorbit și despre planurile sale de viitor, explicând că și-ar dori să mai joace pentru Santos, dar și în MLS, campionatul din Statele Unite ale Americii atrăgându-l prin faptul că sezonul este mai scurt.
Neymar a declarat și că a glumit mult pe seama faptului că se va retrage la 32 de ani și a precizat că nu își va încheia cariera până în momentul în care se va simți obosit psihic sau până când corpul nu îl va mai ajuta.
"Îmi doresc să joc din nou pentru Santos. Îmi e dor să joc acolo, pe acel stadion minunat, dar nu știu, am unele îndoieli. Nu știu dacă voi mai juca în Brazilia. Mi-ar plăcea să joc în MLS măcar un sezon. Acolo sezonul este mai scurt, aș avea trei luni de vacanță. Aș mai evolua câțiva ani.
Glumesc cu prietenii mei că mă voi retrage la 32 de ani, dar este doar o glumă. Nu știu, sincer. Voi juca până voi obosi psihic. Dacă sănătatea mea mentală va fi ok, fizic cred că voi mai rezista câțiva ani. Am contract cu PSG până la 33 de ani, așa că voi juca cel puțin până atunci", a mai spus Neymar, care a mărturisit că cel mai important lucru acum pentru echipa lui Mauricio Pochettino este calificarea în sferturile de finală ale Champions League.
Citește și:

NEYMAR ȘI-A SPUS MARELE OF AL CARIEREI

În cadrul podcast-ului în care a stat de vorbă cu "Fenomenul" Ronaldo, Neymar și-a dezvăluit și marea supărare. Starul lui PSG nu înțelege de ce suporterii naționalei Braziliei s-au îndepărtat de națională, declarând că nu mai simte emulație în jurul echipei.
"Astăzi naționala s-a distanțat de suporteri, nu știu de ce, dar o simt la fiecare meci. Există puține știri, puțin interes, puțini oameni știu când vom juca partida următoare. Și asta e rău, e trist. În această generație a mea, când joacă naționala nu mai contează", a dezvăluit Neymar, care a rememorat ce simțeau suporterii în anii 2000 când juca naționala. Fotbalistul a spus că speră ca apropierea Cupei Mondiale din Qatar să aducă o apropiere între fani și prima reprezentativă, pentru că doar așa Selecao poate visa la un nou titlu mondial.
"Când eram copil, orice meci al echipei naționale era un eveniment. Puneai steagul Braziliei în geam. Se făcea grătar, erau prăjituri pe masă, era o adevărată sărbătoare, un eveniment mare. Astăzi nu mai e la fel, nu știu cum am ajuns aici. Sper că totul va reveni la normal, vreau ca suporterii să susțină din nou echipa Braziliei. E nevoie să fim împreună, noi jucătorii și fanii, pentru a merge în Qatar în căutarea unui nou titlu mondial", a declarat Neymar.
Vârful lui PSG este al doilea cel mai bun marcator din istoria Braziliei. El va deveni mai mult ca sigur golgheterul all-time al Selecao, în contextul în care mai are de recuperat doar 7 reușite față de Pele, care a înscris 77 de goluri la națională.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo