Neymar și-a îndeplinit visul în acest sezon, acela de a juca din nou alături de Lionel Messi. Ajungerea argentinianului la Paris reprezintă un motiv de bucurie pentru Neymar, care a vorbit la superlativ despre colegul său într-un interviu acordat pentru Red Bull, companie cu care are un contract de publicitate.
Brazilianul care a ajuns în 2017 la PSG e de părere că avându-l din nou pe Messi în echipă îi va fi mai ușor să câștige Champions League și cu PSG, principalul obiectiv pe care îl are în viitorul apropiat.
"Sunt foarte fericit să joc cu Messi la PSG. Nu doar că e un idol pentru mine, dar e și un geniu. Mă bucur că e prietenul meu. Atunci când ai prietenii aproape, viața ta e mai liniștită. Sperăm să facem istorie împreună cum am făcut la Barcelona.
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
26/11/2022 LA 09:47
Ar fi incredibil să câștig Champions League cu PSG. Am venit la Paris cu acest obiectiv. Din 2017 încerc să fac asta. Astăzi, echipa noastră are câțiva fotbaliști noi, cu mare calitate și este nevoie de timp de adaptare. Când ne vom obișnuit unii cu alții, o să fim foarte puternici atât individual, cât și colectiv", a spus Neymar în interviul respectiv.
Citește și:

Neymar, cucerit de Mbappe și Verratti

Vorbind despre ceilalți jucători de mare valoare de la PSG, Neymar nu a stat pe gânduri când a fost rugat să-i numească pe cei care îl impresioneză cel mai mult. Brazilianul s-a declarat absolut încântat de Kylian Mbappe și Marco Verratti, mergând atât de departe încât la comparat pe mijlocașul italian cu legendarii Xavi și Iniesta, pe care i-a avut colegi la Barcelona.
"Doi coechipieri mă încântă: Veratti și Mbappe. Mbappe e foarte rapid, tânăr, un super fotbalist. Veratti e celălalt care m-a surprins. Știam că e bun, dar nu știam că e chiar atât de bun, e un geniu. Pot spune cu fermitate că e unul dintre cei mai buni mijlocași alături de care am jucat, împreună cu Xavi și Iniesta", a adăugat Neymar.
Cu puțin timp în urmă, Neymar a făcut o declarație care a iscat multe controverse, lăsând să se înțeleagă că se va retrage de la naționala Braziliei după Campionatul Mondial din 2022. Atacantul lui PSG a ținut să precizeze că vorbele i-au fost interpretate greșit și că nu s-a decis cea va face după turneul final de anul viitor.
"Am spus ceva, dar oamenii au înțeles altceva. Am vrut să spun că voi trata Cupa Mondială de anul viitor ca și cum ar fi ultima, pentru că niciodată nu poți să știi ce va fi mâine. Oamenii au înțeles că vreau să mă retrag, dar eu doar am spus că voi juca fiecare meci de la turneul final ca pe ultimul din cariera mea.", a completat starul de la PSG.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Mbappe, atacat de un fost coleg de la PSG: "Nu înțelege că cei de lângă el sunt mai fenomene ca el"
25/11/2022 LA 10:20
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10