PSG a câștigat fără probleme meciul cu Lorient, din a 30-a etapă a campionatului Franței. Liderii din Ligue 1 s-au impus cu scorul de 5-1, după o evoluție încântătoare a celor trei staruri din atacul echipei lui Mauricio Pochettino.
Neymar a reușit o dublă. Brazilianul a deschis scorul pe Parc des Princes în minutul 12, după o pasă perfectă a lui Mbappe, și a închis tabela cu un gol superb, în minutul 90, după un assist al aceluiași Mbappe.
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
ACUM 5 ORE
La o zi după meci, fotbalistul în vârstă de 30 de ani a făcut un comentariu ironic, pe rețelele de socializare, cu privire la cea de-a doua sa reușită de pe Parc des Princes. Neymar a spus că a reușit să-și dribleze unul dintre adversari pentru că a fost "beat".
"Așa cum se spune pe aici, am fost 'beat', de asta am dat acel gol", a scris Neymar pe contul său de Instagram, lângă un video din finalul partidei cu Lorient.
https://i.eurosport.com/2022/04/05/3349998.jpg
Citește și:

Ce a provocat ironia lui Neymar

Remarca ironică făcută de Neymar a avut la bază un comentariu recent al jurnalistului Daniel Riolo, care a precizat că brazilianul ar fi în pragul alcoolismului și că nu mai merge aproape deloc la antrenamente, dorind să se răzbune pe cei de la PSG.
"Neymar nu se mai antrenează aproape deloc, ajunge într-o stare jalnică, în pragul alcoolismului. Neymar vrea să se răzbune pe PSG. Există o ruptură totală cu clubul și vestiarul.
Fanii lui PSG nu dau doi bani pe prostiile lui Neymar. Trebuie să plece, distruge clubul. Fanilor lui PSG nu le pasă că nu o duce bine, din cauza documentarului său de pe Netflix și toate aceste lucruri.
Conducerea trebuie să-i semneze cecul și să-l lase să plece. Face mult rău în interiorul clubului", a declarat Riolo în martie, la RMC Sport.
Ligue 1
Cât de afectată va fi PSG dacă Mbappe va decide să plece din Franța! "Mă iau durerile de stomac"
IERI LA 04:20
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
IERI LA 17:21