Neymar a răspuns fanilor Paris Saint-Germain care l-au huiduit în ultima perioadă. Brazilianul le-a transmis să se liniștească, deoarece nu va părăsi prea curând noua campioană din Ligue 1.
Vedetele de la PSG au avut parte de un tratament ostil în jocurile de pe teren propriu, după ce au fost eliminate în optimile de finală din Liga Campionilor, în urma unei confruntări cu Real Madrid. Începând din 9 martie, internaționalul brazilian s-a numărat printre principalele ținte ale fanilor.

Neymar: "Sunt aici încă trei ani, așa că încetați să mă huiduiți sau veți avea nevoie de mai mult aer"

Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
IERI LA 04:56
Vorbind după remiza cu Lens de sâmbătă seara (scor 1-1), în urma căreia PSG a câștigat titlul în Ligue 1, Neymar a susținut că oamenii care îl fluieră vor "avea nevoie de mai mult aer."
"Încă am un contract cu Paris Saint-Germain", a declarat fotbalistul în vârstă de 30 de ani pentru ESPN Argentina. "Sunt aici încă trei ani, așa că încetați să mă huiduiți sau veți avea nevoie de mai mult aer", a continuat Neymar.
Titlul lui PSG în sezonul 2021/22 este al optulea în ultimele zece ani în Ligue 1. Unii fani ai lui PSG au plecat de pe Parc des Princes cu 15 minute înainte de fluierul final al întâlnirii cu Lens, în timp ce alți suporteri nu sărbătorit succesul.
Marco Verratti a spus că nu poate înțelege comportamentul suporterilor PSG. "Fanii care nu au sărbătorit? Este ceva ce nu înțeleg", a spus italianul. "Este fotbal, uneori câștigi și alteori pierzi. Suntem oameni normali, putem avea eșecuri. Dar al 10-lea titlu este important", a mai spus Verratti.
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
IERI LA 04:27
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
IERI LA 15:16