Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar, Mbappe și Messi, spectacol total pe Parc des Princes! PSG a câștigat fără probleme cu Lorient

Bianca Dumitru

Publicat 03/04/2022 la 23:39 GMT+3

PSG s-a impus în această seară, cu scorul de 4-1, în fața cleor de la Lorient, în meciul contând pentru a 30-a etapă din Ligue 1. Neymar, Mbappe și Messi au marcat pentru echipa lui Pochettino.

PSG - Lorient

Credit imagine: Getty Images

PSG a câștigat fără probleme meciul cu Lorient, din a 30-a etapă a campionatului Franței. Liderii din Ligue 1 s-au impus cu scorul de 4-1, după o evoluție încântătoare a celor trei staruri din atacul echipei lui Mauricio Pochettino.
Neymar a deschis scorul pe Parc des Princes în minutul 12, după o pasă perfectă a lui Mbappe, care și-a trecut și el numele pe tabelă după doar 16 minute, când a trimis un șut pe jos, din careu, la colțul din stânga porții.
În repriza a doua, Moffi a micșorat avantajul, înscriind în minutul 56, după o gafă a celor de la PSG. Mbappe a refăcut diferența în minutul 67, când a primit o pasă bună la marginea careului de la Hakimi și a trimis un șut pe jos la care portarul oaspeților nu a avut nicio șansă.
În urma acestei duble, atacantul de 23 de ani a urcat pe locul 3 în topul celor mai buni marcatori din Ligue 1 în secolul 21, având în total 123 de reușite. Doar Pauleta (130) și Edinson Cavani (138) au marcat mai mult decât starul lui PSG.
Citește și:
Lionel Messi și-a trecut și el numele pe tabelă, în minutul 73. Mbappe i-a dat o pasă superbă, iar argentinianul a șutat perfect la vinclu, având un pic de spațiu în interiorul careului. Astfel, partida cu Lorient va rămâne în istoria celor de la PSG, fiind prima în care toți cei trei fotbaliști din super-atacul lui Pochettino au înscris.
Scorul final a fost stabilit de Neymar, în minutul 90, când brazilianul a marcat din careu, după un assist al lui Mbappe.
După această victorie, PSG a ajuns la 68 de puncte, fiind în fruntea clasamentului din Ligue 1, la 12 puncte de Marseille, ocupanta celei de-a doua poziții. De cealaltă parte, Lorient are 28 de puncte și este pe locul 16.
În următoarea etapă din Ligue 1, PSG va juca pe terenul lui Clermont, în timp ce Lorient va primi vizita celor de la St. Etienne.

Echipele de start

PSG: Donnarumma - Mendes, Kimpembe, Marquinhos, Hakimi - Gueye, Danilo, Paredes - Mbappe, Neymar, Messi
Antrenor: Mauricio Pochettino
Lorient: Dreyer - Mendes, Laporte, Petrot, Le Goff - Ouattara, Monconduit, Abergel, Le Fee - Moffi, Kone
Antrenor: Christophe Pelissier
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo