În ziua în care L'Equipe a punctat faptul că acționarii clubului PSG se simt înșelați de Neymar, brazilianul a făcut, probabil, cel mai bun meci al sezonului. Atacantul a realizat un hattrick în partida cu Clermont, lucru pe care l-a izbutit și Kylian Mbappe.
Gruparea de pe Parc des Princes a câștigat categoric partida din deplasare, cu scorul de 6-1 și are un avans de 15 puncte în fruntea Ligue 1, cu 7 etape înainte de final.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
ACUM 7 ORE

Neymar și Mbappe, performanță rară în Europa

Neymar a ajuns la 10 goluri pentru PSG în campionat, fiind al doilea cel mai bun marcator după Kylian Mbappe. Acesta din urmă a urcat pe locul 1 în topul celor mai buni marcatori, cu 20 de goluri. Atacantul francez l-a depășit pe monegascul Wissam Ben Yedder, care este la cota 18 goluri.
Deși nu a ajuns pe lista marcatorilor, Lionel Messi a oferit trei pase decisive pentru cei doi marcatori ai formației pariziene. Așadar, argemntinianul a terminat și el seara cu un ... hattrick.
Potrivit Opta Joe, Kylian Mbappe și Neymar sunt prima pereche de jucători care au realizat câte un hattrick în același joc în Top 5 campionate din Europa, după Ayoze Perez și Jamie Vardy pentru Leicester, într-un succes cu LA Southampton cu 9-0 în octombrie 2019.
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
ACUM 7 ORE
Liga
Marca: Real Madrid tremură pentru prima oară pentru Kylian Mbappe. Ce s-a întâmplat
ACUM 12 ORE