Neymar a împărțit lumea fotbalului în două. Jumatate dintre fani sunt atrași de stilul său spectaculos de pe teren, dar și din afară, iar ceilalți nu pot înțelehge de ce își irosește șansele de a deveni numărul 1 în lume. Un lucru este singur: Neymar este același pe teren și în afara lui în ceea ce privește curajul de a-și trăi așa cum vrea viața.
Starul lui PSG a acordat un interviu pentru "Oh My Goal" și a vorbit despre tridentul ofensiv construit cu bani grei de șeici la PSG. Obiectivul parizienilor a fost este li va fi cucerirea Champions League, iar finala pierdută în 2020 i-a ambiționat și mai mult pe miliardarii care conduc echipa.
"Cine marchează în finala Champions League de anul viitor? Lionel Messi, Kylian Mbappe și cu mine! Toți trei! O să câștigăm cu 3-1. Împotriva cui? Nu mă interesează și nu contează!" a spus printre zâmbete largi brazilianul Neymar.
Cupa Mondială FIFA
Veste dură pentru Argentina înaintea optimilor CM! Di Maria ar putea lipsi din primul "11"
ACUM 15 ORE
Atacantul adus de PSG de la Barcelona cu 222 de milioane de euro a dat verdictul în cazul Balonului de Aur din acest an.
"Cel mai impresionat la antrenamente? Messi. Face ca orice fază să pară o joacă și face fotbalul mai frumos. Cine execută cel mai bine penaltyuri? Asta e grea, dar cred că Messi e un executant excelent" este verdictul lui Neymar.
Neymar a fost chestionat și în privința vieții din afara fotbalului a superstarurilor de la PSG.
"Din punct de vedere al stilului e clar că eu mă îmbrac cel mai bine. Cine nu are gust la haine? Kylian! El are însă cel mai mare succes la fete" a glumit Neymar.

Neymar, acuzat în Brazilia că a "simulat" o accidentare și a petrecut în club

Fără principala sa vedetă, Brazilia a făcut doar egal cu marea rivală Argentina, la care Messi a fost titular. A fost 0-0 într-un meci fără mare miză pentru Selecao. Brazilienii obținuseră deja biletele pentru Cupa Mondială din 2022, fiind primii în grupa preliminară din America de Sud. Neymar a lipsit de la meci acuzând disconfort la mușchii abductori. Această problemă l-ar putea ține în afara terenului pe brazilian și la următoarele meciuri ale echipei de club, PSG. Cu Nantes, în această seară, șansele ca el să fie pe teren sunt nule, dar Pochettino speră să-l poată folosi măcar o repriză cu Manchester City, miercuri, în Champions League.
Neymar a fost zărit într-un club din Sao Paolo, unde a petrecut chiar în noaptea premergătoare derby-ului cu Argentina.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3256086.jpg
Cupa Mondială FIFA
Messi, partida cu numărul 1000 în Argentina - Australia! Duel dezechilibrat în optimile Mondialului
ACUM 18 ORE
Cupa Mondială FIFA
Cine sunt favoriții la titlul de Fotbalistul turneului după faza grupelor! Ronaldo nu prinde top 10
IERI LA 18:20