Titular la finalul lunii noiembrie, în deplasarea pe terenul ultimei clasate, St. Etienne, Neymar a ieșit de pe teren în minutul 88, după ce a suferit o accidentare dură la glezna piciorului stâng. Brazilianul a fost scos de pe teren pe targă, cu ochii în lacrimi, iar în decembrie presa din Franța a anunțat că decarul parizienilor nu va fi apt de joc nici măcar până la jumătatea lunii februarie, urmând a rata cel puțin meciul tur al optimilor Champions League.
Se pare, însă, că lucrurile decurg ceva mai bine. Potrivit publicației Le Parisien, Neymar s-a întors duminică la Paris și respectă cu strictețe planul de recuperare, fiind nerăbdător să se întoarcă pe gazon.
În acest moment, brazilianul se deplasează cu ajutorul unor cârje, dar recuperarea decurge conform planului, iar din zilele următoare Neymar va putea să înceapă o serie de exerciții fizice individuale.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
IERI LA 10:33
Jurnaliștii francezi estimează că starul lui PSG va fi refăcut în totalitate până la meciul tur cu Real Madrid, din optimile Champions League, care este programat pe 15 februarie la Paris. Returul se va disputa pe 9 martie, pe Santiago Bernabeu.
Citește și:

NEYMAR: "VOM CÂȘTIGA FINALA CHAMPIONS LEAGUE CU 3-1!"

Neymar a împărțit lumea fotbalului în două. Jumatate dintre fani sunt atrași de stilul său spectaculos de pe gazon, dar și din afara terenului, iar ceilalți nu pot înțelege de ce brazilianul își irosește șansele de a deveni numărul 1 în lume. Un lucru este sigur: Neymar este același pe teren și în afara lui în ceea ce privește curajul de a-și trăi așa cum vrea viața.
La finalul lunii noiembrie, starul lui PSG a acordat un interviu pentru Oh My Goal, vorbind, printre altele, despre tridentul ofensiv construit cu bani grei de șeici la PSG. Obiectivul parizienilor a fost este și va fi cucerirea trofeului Champions League, iar finala pierdută în 2020 i-a ambiționat și mai mult pe miliardarii care conduc echipa.
Brazilianul a spus că este sigur că echipa lui Mauricio Pochettino se va impune în acest sezon în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, punctând și cine vor fi marcatorii din ultimul act.
"Cine marchează în finala Champions League din 2022? Lionel Messi, Kylian Mbappe și cu mine! Toți trei! O să câștigăm cu 3-1. Împotriva cui? Nu mă interesează și nu contează!", a declarat Neymar, printre zâmbete largi.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31