Kylian Mbappe este principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid, care își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Santiago Bernabeu pe starul lui PSG. Fotbalistul va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura din această iarnă, când francezul intră în ultimele 6 luni ale înțelegerii sale cu parizienii, putând semna cu orice club din postura de jucător liber de contract.
Publicația spaniolă AS a anunțat săptămâna trecută că Mbappe și familia sa se gândesc să aștepte luarea unei decizii abia după cele două meciuri din optimile Champions League în care PSG o va înfrunta pe Real Madrid. Atacantul a confirmat acum zvonurile din presa iberică, spunând că nu va merge în această iarnă pe Santiago Bernabeu.
"Nu, nu mă voi alătura celor de la Real Madrid în ianuarie. Acest lucru nu se va întâmpla în ianuarie. Sunt la PSG, sunt foarte fericit și 100% voi termina sezonul ca jucător al lui PSG. Voi da totul pentru a câștiga cu PSG toate trofeele în acest sezon", a declarat Kylian Mbappe pentru CNN, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
ACUM 9 ORE
În plus, fotbalistul în vârstă de 23 de ani s-a arătat motivat să obțină alături de PSG calificarea în sferturile de finală ale Champions League, dorindu-și să obțină victoria în fața celor de la Real Madrid.
"Nu e timpul să vorbesc acum despre viitorul meu. Singurul lucru pe care îl am în cap este să o înving pe Real Madrid în Champions League. Sunt gata să joc și să dau tot ce am mai bun pentru PSG", a adăugat Mbappe.
Citește și:

REAL MADRID TREBUIE SĂ O ANUNȚE PE PSG CÂND ÎNCEPE NEGOCIERILE CU MBAPPE

Presa din Spania este nerăbdătoare cu privire la transferul lui Mbappe. Jurnaliștii au scris astăzi despre pregătirile care se fac în cadrul clubului blanco pentru negocierile cu atacantul de 23 de ani. Cei de la As au scris că francezul, care își dorește "să joace la Real Madrid din sezonul viitor, va fi liber să negocieze în doar 5 zile" și că gruparea din capitala Spaniei "vrea să închidă operațiunea cât mai curând posibil". Totodată, aceștia au amintit că 'galacticilor' le va fi mai ușor acum să-l transfere pe francez, pentru că acesta rămâne cu mai puțin de 6 luni de contract.
În plus, jurnaliștii publicației Marca au scris că "Mbappe are acum clar viitorul, care presupune purtarea tricoului lui Real Madrid din sezonul următor. O operațiune foarte avantajoasă pentru 'albi', care ar obține unul dintre cei mai buni jucători de pe planetă la cost zero."
Conform Regulamentului și Statutului de Transfer al jucătorilor al celor de la FIFA, șefii lui Real Madrid sunt obligați să îi anunțe pe cei de la PSG în momentul în care vor începe negocierile cu Mbappe.
"Un club care dorește să încheie un contract cu un jucător profesionist trebuie să-și comunice în scris intenția clubului la care este legitimat fotbalistul înainte de a începe negocierile cu acesta", se arată în documentul oficial, care anunță și că "orice încălcare a acestei prevederi va fi supusă sancțiunilor corespunzătoare".
Obligativitatea celor de la Real Madrid de a-i informa pe parizieni cu privire la negocierile cu Mbappe este stipulată și în Regulamentul General al Federației Spaniole de Fotbal.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Premier League
Mbappe, surclasat la un capitol la care excelează! Cine e "regele driblingurilor" în Europa
ACUM 11 ORE
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
IERI LA 18:49