În cursul zilei de miercuri, Aminata Diallo, jucătoarea lui Paris Saint-Germain, a fost arestată de autoritățile franceze, după ce ar fi fost implicată în atacul asupra colegei sale de echipă, Kheira Hamraoui, de săptămâna trecută.
Potrivit L’Equipe, atacul a avut loc pe 4 noiembrie, după ce Hamraoui a luat masa la un restaurant din Paris. Aceasta se îndrepta spre casă alături de alte colege de echipă, printre care și Diallo, care se afla la volan. În jurul orei 22, doi bărbați mascați au oprit mașina și au scos-o pe Hamraoui din mașină, care a fost atacată de cei doi indivizi.
Hamraoui a fost rănită la mâini și picioare și a fost transportată la spital după ce cei doi atacatori au fugit, aceasta nefiind disponibilă pentru partida din Champions League de marți, contra lui Real Madrid. De asemenea, se pare că singura intenție a celor doi indivizi a fost de a o răni pe Hamraoui, deoarece aceștia nu au furat nimic.
Ligue 1
Dimitri Payet intră în istoria Ligue 1. A reușit ceea ce nimeni nu a putut în 92 de ani
08/10/2022 LA 20:41

Diallo, jucătoarea care ar avea legătură cu atacul, a fost arestată

Aminata Diallo, legitimată la PSG încă din 2016, a fost arestată în cursul zilei de miercuri, după ce a fost acuzată că ar avea legătură cu atacul asupra lui Hamraoui.
Paris Saint-Germain a emis astăzi un comunicat în care confirmat faptul că Diallo se află în custodia poliției din Versailles și a dat asigurări că s-au luat toate măsurile din partea clubului în ceea ce privește siguranța întregii echipe feminine.
"Paris Saint-Germain poate confirma că Aminata Diallo se află în custodia poliție din această dimineață, în urma cercetărilor efectuate în urma atacului asupra unei jucătoare a clubului care a avut loc joia trecută.

Diallo (numărul 20) și Hamraoui (numărul 14)

Credit imagine: Getty Images

De joia trecută, clubul a luat toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța întregii echipe feminine. Paris Saint-Germain colaborează cu Poliția Versailles pentru a clarifica lucrurile. Clubul este foarte atent la progresul anchetei și va analiza ce măsuri trebuie luate", se arată în comunicatul clubului.
Diallo (26 de ani) se află la PSG de 5 ani, în timp ce Hamraoui (31 de ani) a venit în luna iulie la clubul parizian, jucând ultima oară la Barcelona. Cele două joacă pe același post la PSG, acela de mijlocaș, existând o rivalitate internă între cele două, atunci când vine vorba de locul în echipă.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Cel mai rapid gol din istoria Ligue 1, sub lupa experților Eurosport Franța în 4 pași
22/08/2022 LA 17:45
Ligue 1
Rareș Ilie a vorbit despre adaptarea sa în Franța. Cum a caracterizat românul mediul de la Nice
05/08/2022 LA 18:55