Kylian Mbappe își va face publică decizia cu privire la viitorul său în următoarele zile, așa cum el însuși a anunțat în presa franceză duminică seară, după ce a participat la gala Uniunii Fotbaliștilor Profesioniști din Franța, unde i s-a acordat trofeul pentru Jucătorul sezonului în Ligue 1.
Potrivit presei din Anglia, șefii lui PSG au făcut o încercare de ultimă oră pentru a-l convinge pe atacant să-și prelungească înțelegerea. Parizienii i-au făcut o nouă ofertă, care l-ar putea transforma în cel mai bine plătit jucător de fotbal din lume.
Astfel, oficialii campioanei din Ligue 1 ar fi dispuși să-i ofere un salariu de circa 4,7 milioane de euro pe lună, de două ori mai mare decât cel pe care l-a încasat până acum.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Prelungirea contractuală ar include și un bonus de până la 120 de milioane de euro, pe care Mbappe l-ar încasa după semnare, dar alte bonusuri pentru numărul de goluri, poziția în ierarhia pentru Balonul de Aur sau câștigarea trofeului Champions League.
Conform jurnaliștilor Sky Sports, parizienii sunt conștienți că Mbappe ar fi dispus să accepte o ofertă mai mică din punct de vedere financiar pentru a juca la Real Madrid, de-a lungul timpului surse din jurul fotbalistului dând de înțeles că banii nu sunt un factor atât de important pentru el.
Citește și:

MARCA A ANUNȚAT CĂ MBAPPE A BĂTUT PALMA CU REAL MADRID

La începutul acestei săptămâni, jurnaliștii din Spania au anunțat că hotărârea lui Mbappe este una favorabilă celor de la Real Madrid. Cei de la Marca au dezvăluit că cele două părți s-au înțeles încă de săptămâna trecută, fotbalistul urmând a semna un contract valabil 5 sezoane.
"Atacantul și Real Madrid au încheiat acordul săptămâna trecută. Au parafat tot ce s-a vorbit în ultimele luni, cele în care Mbappe s-a confruntat cu tot felul de presiuni, începând cu cele exercitate de conducătorii clubului, urmate de cele ale suporterilor și terminând cu cele făcute de politicieni, cu Macron la cârmă.
El nu s-a îndoit nicio clipă, dar acele presiuni, unele însoțite de sume de bani departe de orice logică fotbalistică, au reușit să genereze tensiune și momente greu de suportat.
Acordul la care s-a ajuns garantează un 'Da' din partea lui Mbappe, al cărui anturaj a cerut din nou prudență până la încheierea angajamentelor cu PSG... Real Madrid va păstra tăcerea și va aștepta ca jucătorul însuși să confirme că perioada sa la PSG s-a încheiat, că dorința lui de a juca pentru echipa madrilenă se va împlini de la 1 iulie", au scris jurnaliștii de la Marca, la doar câteva ore după ce L'Equipe anunțase că în cursa pentru transferul lui Mbappe a intrat și Liverpool.
Ligue 1
Mbappe a dezvăluit care sunt obiectivele sale pentru sezonul 2022/23! "Ar fi ceva spectaculos"
24/06/2022 LA 12:12
Ligue 1
Reacții dure după afirmația lui Wenger: "Dacă Mbappe s-ar fi născut în Camerun, nu ar fi devenit"...
15/06/2022 LA 14:07