Planul uriaș prin care PSG vrea să-l deturneze pe Mbappe din drumul spre Madrid! De ce vedetă vor să scape francezii

Bianca Dumitru

Publicat 17/04/2022 la 16:26 GMT+3

Kylian Mbappe este principala țintă a celor de la Real Madrid pe piața transferurilor. Timp de câteva săptămâni s-a zvonit că cele două părți ar fi ajuns deja la un acord, însă cei de la PSG nu au renunțat la luptă. Francezii au 3 idei prin care vor să-l convingă să-și prelungească înțelegerea.

Kylian Mbappé (PSG) face à Lorient dimancher dernier

Credit imagine: Eurosport

În ultimii 2 ani, PSG a făcut tot posibilul să îi ofere un nou contract lui Kylian Mbappe, dar acesta a refuzat toate propunerile francezilor. Se părea că fotbalistul va ajunge gratis, în această vară, la Real Madrid, în contextul în care Florentino Perez îi face marcaj strâns de foarte multă vreme.
După ce starul de pe Parc des Princes a declarat, la finalul partidei cu Lorient, că nu s-a decis încă asupra viitorului său, presa internațională a anunțat că Mbappe este mai degrabă tentat să-și prelungească înțelegerea cu PSG.
Apoi, jurnalistul Daniele Riolo, cel care a dezvăluit și mutarea lui Lionel Messi de la Barcelona la Paris, a anunțat că Mbappe va semna un nou contract cu liderul din Ligue 1, pentru ca ulterior, în presa din Spania, să revină zvonurile privind plecarea francezului la Madrid.
Jurnaliștii francezi de la publicația Le Parisien sunt de părere că "războiul" pentru semnătura fotbalistului de 23 de ani este departe de a se fi încheiat. Aceștia au prezentat planul de ultimă oră pe care l-au conturat cei de la PSG pentru a-l convinge pe Mbappe să-și prelungească înțelegerea.
Astfel, conform sursei citate, francezii își doresc, în primul rând, să scape de Neymar. În al doilea rând, șefii de pe Parc des Princes vor, cu banii încasați de pe urma brazilianului, să rezolve transferurile lui Paul Pogba, Ousmane Dembele și Aurelien Tchouameni.
În al treilea rând, deși s-a spus că Mbappe nu este deloc interesat de acest aspect, oficialii lui PSG vor să-i facă o ofertă financiară de nerefuzat, propunându-i, pentru următoarele două sezoane, un salariu de 50 de milioane de euro pe an.
Rămâne de văzut dacă atacantul de 23 de ani va fi convins să mai joace un sezon la PSG sau dacă visul lui Florentino Perez va deveni realitate.
Citește și:

"VREAU SĂ IAU CEA MAI BUNĂ DECIZIE!"

La începutul acestei luni, după victoria cu Lorient din Ligue 1, Mbappe le-a dat garanții fanilor PSG-ului că nu a semnat încă vreun contract. Vârful din Hexagon a dezvăluit că au apărut noi elemente pe care trebuie să le studieze în detaliu înainte de a lua vreo decizie asupra viitorului său.
"Nu am luat vreo decizie, dar sunt elemente noi pe care trebuie să le iau în calcul. Care sunt acestea? Elemente noi (n.r. râde). Sunt calm, încerc să iau cea mai bună hotărâre alături de cei dragi", a declarat Mbappe, citat de L'Equipe.
Întrebat dacă nu cumva ascunde faptul că a semnat cu Real Madrid pentru a nu crea tensiune în cadrul lui PSG, pe final de sezon, Mbappe a negat categoric această ipoteză.
"Dacă aș fi luat o decizie, aș fi spus-o, mi-aș fi asumat-o. Îmi asum mereu, nu trebuie să mă ascund și nu am făcut-o niciodată. Vreau să iau cea mai bună decizie posibilă", a mai punctat starul francez.
Mbappe va reveni pe teren în această seară, de la ora 21:45, când PSG primește vizita celor de la Marseille, într-un meci contând pentru a 32-a etapă din Ligue 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo