PSG se pregătește de meciul cu Brest din a treia etapă a campionatului, care este programat vineri, de la ora 22:00. Mauricio Pochettino a vorbit astăzi, în cadrul conferinței de presă, despre atmosfera din vestiar, despre acomodarea lui Lionel Messi la Paris și despre celelalte transferuri realizate în această vară, printre care se numără Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum și Achraf Hakimi.
Antrenorul parizienilor a spus că Messi s-a acomodat foarte bine și foarte repede în Franța, punctând că deja își aduce o contribuție pozitivă la echipă.
"Știm deja cine este Leo, ce reprezintă el. Totul este pozitiv. Există o atmosferă foarte bună în grup, iar el s-a adaptat foarte bine și foarte repede. Sunt mulțumit de modul în care lucrează toată lumea. Acum analizăm dacă va fi sau nu în lot pentru meciul următor. Luăm în considerare criterii fizice, fotbalistice și de dinamică a grupelor. Trebuie să găsim un echilibru.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Dar există un feeling foarte bun în vestiar cu toți jucătorii și atunci când există talent într-o echipă ca a noastră, înțelegerea nu este doar în vestiar, ci și pe teren. Toți jucătorii care au sosit în această vară și-au adus contribuția cu acea energie necesară într-un grup. Când ai astfel de jucători, conexiunea între ei este foarte rapidă. Fotbalul vorbește o singură limbă și cred că talentele se conectează foarte bine", a declarat tehnicianul.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203586.png

"E jucătorul nostru!"

Mauricio Pochettino a vorbit și despre Mbappe, care a fost protagonistul mai multor zvonuri privind transferul său la Real Madrid. Tehnicianul a spus că francezul este concentrat pe ceea ce are de făcut la Paris și că muncește mult, declarând că discuțiile dintre ei sunt doar despre fotbal.
"Muncește mult ca să aibă un sezon bun. Nu ne gândim la ce se spune de câteva săptămâni. Este jucătorul nostru și îl văd rămânând în acest sezon pe care tocmai l-am început. Lucrul cel mai important este ca Kylian să rămână liniștit. Să știe ce va face și ceea ce clubul vrea să facă.
Este foarte calm și concentrat pe meciul de mâine. Trebuie să luăm trei puncte la Brest. Discuțiile mele cu Kylian sunt despre fotbal. Mai are un an de contract dacă nu prelungește. El este jucătorul lui PSG", a spus Pochettino.
După primele două etape din acest sezon al Ligue 1, PSG este pe locul 3 în clasamentul campionatului, la egalitate de puncte cu Angers și Clermont, care ocupă primele două poziții. Meciul cu Brest, din a treia rundă a stagiunii, este programat vineri, de la ora 22:00.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14