Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pochettino a dezvăluit adevărul despre revenirea la Tottenham și ce relație are cu Leonardo la PSG

Alex Masgras

Publicat 31/07/2021 la 23:23 GMT+3

Mauricio Pochettino a ajuns în această iarnă la PSG, dar în această vară au existat mai multe zvonuri legate de o eventuală revenirea la Tottenham, club cu care a ajuns în finala UEFA Champions League în 2019, dar și că ar avea o relație tensionată cu Leonardo, directorul sportiv de la PSG.

Paris St. Germain hat mit Mauricio Pochettino verlängert

Credit imagine: SID

Mauricio Pochettino și-a prelungit contractul cu PSG până în 2023 în urmă cu câteva zile, dar tehnicianul argentinian nu a avut cea mai liniștită vară. Au existat mai multe zvonuri cum că are o relație proastă cu Leonardo, directorul sportiv de la PSG, dar și că în această vară ar fi existat posibilitatea ca el să se întoarcă la PSG. Chiar dacă Pochettino și-a prelungit contractul cu formația din capitala Franței iar Tottenham l-a adus pe fostul antrenor al celor de la Wolverhampton Nuno Espirito Santo, tehnicianul argentinian a simțit nevoia să lămurească lucrurile.
Potrivit Le Parisien, Pochettino a spus că nu s-a pus problema vreun moment să revină la Tottenham în această vară și că are o relație o relație bună cu conducerea clubului. "Cu toții știm cum este fotbalul. Sunt mereu mutări între cluburi care implică antrenori și jucători, așa că e normal să apară zvonuri. Am avut de la început o relație calmă, fluidă, atât cu președintele clubului, dar și cu Leonardo. Lucrurile au fost mereu clare, așa că nu există vreun motiv să comentez mai mult pe acest subiect".
Pochettino a venit la PSG în această iarnă, dar nu a reușit să îndeplinească obiectivele clubului. În UEFA Champions League a fost eliminat în semifinale de Manchester City, iar în Ligue 1 a terminat la un punct în spatele lui Lille, echipă care a investit de cinci ori mai puțin decât PSG în ultimele sezoane. Cu toate acestea, Mauricio Pochettino este optimist înaintea noului sezon, mai ales după ce la PSG au venit jucători importanți în această vară: "Clubul face o treabă foarte bună. Încet-încet ne atingem obiectivele pe care le-am stabilit la începutul verii. Sunt fericit cu munca pe care am depus-o până acum la PSG", a mai spus Pochettino.
Pentru a aduce trofeul Ligii Campionilor la Paris, la PSG au sosit câteva nume importante în această vară precum: Donnarumma, Sergio Ramos, Wijnaldum sau Hakimi.

Pochettino: "Singurul lucru clar este că Mbappe mai are un an de contract"

Pochettino a infirmat veștile conform căruia Mbappe l-a anunțat că nu își va prelungi contractul cu echipa din capitala Franței. Potrivit Marca, Mbappe a refuzat oferta de reînnoire pe care i-a oferit-o Nasser Al-Khelaifi și speră să ajungă la Real Madrid. Superstarul francez va intra în acest sezon în ultimul său an de contract, iar PSG riscă să îl piardă pe gratis pe fotbalistul de 22 de ani.
"Singurul lucru clar este că Mbappe mai are un an de contract. Este jucătorul nostru și îl vom trata la fel ca pe unul care mai are cinci ani de contract. La nivel sportiv, nu se schimbă nimic pentru el. Dacă mi-a zis Mbappe că nu își va reînnoi contractul? Conversațiile noastre sunt private. Dar în niciun caz nu mi-a spus asta. Putem să ne imaginăm că va pleca gratis? Nu trăiesc din imaginație. Cel mai important lucru este că rămâne concentrat, așa cum a fost și acum, și că este cel mai bun, noi credem că este cel mai bun", a declarat Pochettino, potrivit Le Parisien.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo