Înaintea meciului din etapa a doua din Ligue 1, PSG și-a prezentat noile staruri, printre care Leo Messi și Sergio Ramos. Însă, numele lui Mbappe a fost huiduit de suporterii aflați pe Parc des Princes.
Totul din cauza faptului că superstarul francez nu și-a prelungit încă contractul și se zvonește că vrea să plece la Real Madrid.
PSG a câștigat 4-2 cu Strasbourg, iar Kylian Mbappe a fost unul dintre cei care au marcat și a oferit și o pasă decisivă.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
În cadrul conferinței de după meci, Mauricio Pochettino a afirmat că nu a auzit nicio scandare împotriva lui Mbappe și a lăudat prestația atacantului.
"Nu am auzit huiduieli. Se concentrează pe PSG, se descurcă foarte bine. Sunt fericit cu prestația lui și trebuie să continue să joace așa cum a făcut-o până acum", a spus Pochettino după victoria cu Strasbourg.

ȘEFUL LUI PSG PUNE PRESIUNE PE KYLIAN MBAPPE

Nasser al-Khelaifi, șeful celor de la PSG, a repetat în mai multe rânduri că nu intenționează să-l vândă pe Mbappe și așteaptă ca acesta să prelungească contractul.
"Ceea ce se întâmplă cu Kylian, vorbesc cu el și cu familia lui. Știți care este poziția mea, nu se schimbă. Kylian se află în centrul proiectului nostru. Astăzi avem o echipă foarte puternică, una dintre cele mai bune din lume. Nu voi spune cea mai bună pentru că încă mai avem de muncit.
Cred că Kylian are totul pentru a rămâne aici. Sunt foarte pozitiv, nimeni nu ar înțelege dacă ar pleca. Cred că este o bună oportunitate pentru toți. Pentru Kylian, Neymar, dar și pentru Leo. Avem trei dintre cinci cei mai buni jucători din lume. Fiecare trebuie să îl ajute pe celălalt", a declarat șeicul.
Ligue 1
Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"
24/09/2022 LA 14:05
Ligue 1
Culisele prelungirii contractului lui Kylian Mbappe cu PSG! Ce i s-a promis atacantului francez
19/09/2022 LA 08:14