Tensiuni la Paris! Schimbarea din minutul 76 a lui Lionel Messi din timpul partidei dintre Paris Saint-Germain și Olympique Lyon l-a adus pe antrenorul Mauricio Pochettino în centrul atenției. Chiar dacă Pocheettino a justificat după partidă înlocuirea lui Messi, fostul jucător de la Barcelona s-a arătat extrem nemulțumit de decizia antrenorului argentinian, refuzând chiar să dea mâna cu acesta.
Ligue 1
Dimitri Payet intră în istoria Ligue 1. A reușit ceea ce nimeni nu a putut în 92 de ani
08/10/2022 LA 20:41
Cu toate acestea, schimbările lui Mauricio Pochettino s-au dovedit a fi inspirate, după ce Icardi a marcat golul victoriei pentru PSG în minutul 90+3 al partidei.

Pochettino, ironizat după ce l-a schimbat pe Messi

Mauricio Pochettino se află în centrul atenției, după ce a efectuat schimbarea din minutul 76 a partidei dintre Paris Saint-Germain și Oympique Lyon. În spațiul online, au apărut mai multe glume pe seama antrenorului argentinian, care duc cu gândul că postul acestuia la echipa pariziană este în pericol.
Printre cei care au postat pe social media în legătură cu schimbarea efectuată de Pochettino se numără și Khalifa Bin Hamad Al Thani, rudă cu Nasser Al-Khelaifi, președintele celor de la PSG. Acesta a postat pe contul său de Twitter o fotografie cu Mauricio Pochettino alături de mesajul: "Londra este un oraș frumos, știi asta".
Postarea lui Khalifa Bin Hamad Al Thani poate fi interpretată atât ca glumă, cât și ca un avertisment pentru antrenorul argentinian. În timpul verii, aceeași rudă a președintelui de la PSG a pus pe jar fanii fotbalului cu postări legate de un eventual transfer al lui Mbappe la Real Madrid.
Următoarea partidă a celor de la PSG va avea loc miercuri, atunci când parizienii vor juca în deplasare, la Metz. Marți, Mauricio Pochettino are programată conferința de presă premergătoare partidei din etapa a șaptea, fiind o oportunitate foarte bună de a veni cu noi detalii legate de decizia sa, dar și despre tensiunea care planează în aceste momente asupra clubului la care este antrenor.
Ligue 1
Cel mai rapid gol din istoria Ligue 1, sub lupa experților Eurosport Franța în 4 pași
22/08/2022 LA 17:45
Ligue 1
Rareș Ilie a vorbit despre adaptarea sa în Franța. Cum a caracterizat românul mediul de la Nice
05/08/2022 LA 18:55