Lionel Messi este noul jucător al celor de la PSG, semnând un contract valabil doi ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. Mutarea argentinianului de la Barcelona la Paris a stârnit o grămadă de reacții în ultimele zile. La rândul său, antrenorul francezilor a vorbit despre acest transfer, precizând că este încântat de sosirea lui Messi în lot, acesta aducând un plus de energie pozitivă la echipă.
"Ca și jucătorii, clubul și suporterii, suntem entuziasmați. Simțim cu toții energia pozitivă din jurul transferului lui Messi. Ca orice alt antrenor, îmi place să am cei mai buni jucători pentru a crește nivelul forței de muncă. Întotdeauna l-am apreciat. Toată lumea știe despre rivalitatea dintre Espanyol și Barcelona, însă întotdeauna m-am bucurat de asta. Îl văd fericit, cu o energie incredibilă. Nu vreau să vorbesc despre trecut. Simțim că este fericit", a declarat Mauricio Pochettino, potrivit le10sport.com.
Tehnicianul a punctat și că oficialii celor de la PSG au muncit foarte mult pentru a realiza acest transfer, făcându-le fanilor o promisiune, aceea de a da totul pentru a obține rezultate bune în toate competițiile.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
"Președintele și Leonardo au spus deja cum a decurs. Totul a început cu comunicatul Barcelonei. Acolo au început contactele. Vreau să evidențiez munca lui Nasser, Leonardo și a întregului club. Clubul a arătat o abilitate impresionantă și un nivel înalt.
Trebuie să scoatem în evidență munca incredibilă care ne-a dat posibilitatea de a avea un jucător de acest nivel. Nu mă simt mai responsbil față de vechile mele cluburi, e același tip de responsabilitate. Vom da totul. Vom face orice pentru a aduce bucurie clubului și suporterilor", a spus Pochettino.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png

"Asta este prioritatea lui!"

Antrenorul lui PSG a vorbit la conferința de presă dinaintea partidei cu Strasbourg și despre debutul lui Messi în echipă: "Leo a ajuns la al doilea antrenament de când a jucat ultimul său meci, luna trecută. O luăm pas cu pas. Prioritatea pentru el este să se simtă bine și vom vedea când va juca."
În plus, Pochettino a comentat și ceea ce a spus președintele clubului despre un posibil transfer al lui Mbappe de pe Parc des Princes. Nasser Al-Khelaifi a declarat, la conferința de presă prin care a fost prezentat Messi, că francezul nu ar trebui să-și mai dorească să plece, oficialii echipei făcând mai multe transferuri importante pentru a-i oferi ceea ce își dorea, respectiv o echipă care să se poată bate pentru trofee.
"Nu am nimic de spus despre declarațiile președintelui despre Mbappe. Este superiorul meu ierarhic, nu e poziția mea să comentez declarațiile lui. Nu am nimic de spus despre Mbappe, este jucătorul nostru", a completat tehnicianul, conform sursei citate.
Primul meci al celor de la PSG după transferul lui Messi este programat sâmbătă, de la ora 22:00, pe teren propriu, în compania celor de la Strasbourg.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14