Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG a obținut un egal chinuit în ultimul meci din 2021! Sergio Ramos a fost eliminat

Nicu Savin

Publicat 23/12/2021 la 00:18 GMT+2

PSG s-a chinuit serios în deplasarea de la Lorient, dar echipa lui Pochettino a scos un punct în prelungiri grație unui gol marcat de Icardi. Sergio Ramos a intrat la pauză la parizieni, dar a fost elimnat pentru cumulul de cartonașe galbene.

Sergio Ramos flog beim FC Lorient vom Platz

Credit imagine: Getty Images

Accidentarea lui Neymar și suspendarea lui Mbappe l-a determinat pe Pochettino să înceapă meciul de la Lorient cu o linie ofensivă 100% argentiniană: Messi, Icardi și Di Maria.
Deși PSG a avut o posesie de 80%, parizienii nu au tras niciun șut pe poartă în prima repriză. Mai mult decât atât, gazdele au intrat la pauză în avantaj, Thomas Monconduit deschizând scorul în minutul 40 cu un șut în vinclu de la marginea careului.

PSG a scos un punct chinuit în ultima partidă a anului

Partea secundă s-a desfășurat după aceleași coordonate, cu PSG atacând în valuri, dar nereușind să găsească drumul spre gol. Frustrarea s-a acumulat în rândul parizienilor, iar Sergio Ramos, intrat la pauză, a văzut două cartonașe galbene într-un interval de numai 5 minute și a fost eliminat în minutul 86. Acesta a fost al 27 cartonaș roșu pe care fundașul iberic l-a primit în carieră.
Când totul părea pierdut, Icardi a restabilit egalitatea în minutul 90+1, înscriind după o centrare a lui Hakimi. Astfel, PSG a scos un punct chinuit pe terenul unei formații care nu a mai câștigat de 3 luni în Ligue 1.
În ciuda acestui rezultat, PSG este lider detașat la jumătatea sezonului din Ligue 1, având 13 puncte avans față de principalele urmăritoare, Nice și Marseille.
Totuși, se poate spune că parizienii au încheiat într-o notă negativă un an nu tocmai bun pentru ei, în care au pierdut titlul în fața lui Lille, iar în Champions League s-au oprit în semifinale, performanțe mult sub nivelul aștepărilor. Ligue 1 intră în vacanță timp de două săptămâni, iar la reluare PSG va juca derby-ul cu Lyon, în deplasare, pe 9 ianuarie.
Rezultatele etapei a 19-a din Ligue 1
  • Lorient - PSG 1-1
  • Lyon - Metz 1-1
  • Bordeaux - Lille 2-3
  • Marseille - Reims 1-1
  • Monaco - Rennes 2-1
  • Montpellier - Angers 4-1
  • Nice - Lens 2-1
  • St.Etienne - Nantes 0-1
  • Troyes - Brest 1-1
  • Clermont - Strasbourg (amânat din cauza vremii nefavorabile)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo